By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Volley League: Ένα ακόμη βήμα για τον τελικό
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
SPORTSΒΟΛΕΪ

Volley League: Ένα ακόμη βήμα για τον τελικό

Τhessports
Last updated: 15/04/2019 10:28
Τhessports
Share
SHARE

Στο PAOK Sports Arena θα παιχτεί η δεύτερη πράξη της ημιτελικής σειράς μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Α.Ο.Π.Κηφισιάς με τον δικέφαλο να έχει ήδη προβάδισμα 1-0 στις νίκες. Η πρόκριση στους τελικούς κρίνεται στις 3 νίκες. (2ος ημιτελικός, 15/4, 17.00, ΕΡΤ Sports, Διαιτητές: Παπαδογούλας, Δεληκωστίδης).

Ο ΠΑΟΚ έκανε ιδανική εμφάνιση στον αγώνα του Σαββάτου και στο ίδιο τέμπο θέλει να μπει και στον δεύτερο αγώνα ώστε να κλείσει χωρίς απώλειες το πλεονέκτημα έδρας στους δύο πρώτους αγώνες.

Ο λίμπερο του ΠΑΟΚ Νικήτας Εφραιμίδης που έχει περάσει από την Κηφισιά είπε: «Στον πρώτο αγώνα δείξαμε σοβαρότητα και αποφασιστικότητα. Ετσι θέλουμε να συνεχίσουμε όχι μόνο στον δεύτερο αγώνα με την Κηφισιά αλλά και στο υπόλοιπο της σεζόν. Από εδώ και πέρα δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες. Μόνο με νίκες θα κάνουμε τη διαφορά και θα πετύχουμε το μεγάλο στόχο της χρονιάς που είναι το νταμπλ».

Η Κηφισιά θέλει να σπάσει την κακή παράδοση που έχει δημιουργηθεί στις αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ και στην κατάλληλη ευκαιρία να αξιοποιήσει την δεύτερη ευκαιρία που έχει για να κάνει μία ακόμα μεγάλη υπέρβαση.

O πασαδόρος του Α.Ο.Π.Κηφισιάς  Λυκούργος Ρούσης είπε: «Στο πρώτο παιχνίδι ήρθε μια άσχημη ήττα για μας απέναντι σε έναν αντίπαλο ο οποίος διαχειρίστηκε ιδανικά τον αγώνα και πήρε τη νίκη. Με την βοήθεια του προπονητή μας ξεπεράσαμε πολύ γρήγορα αυτή την εμφάνιση, κρατήσαμε όμως στην άκρη του μυαλού μας τα λάθη μας. Έτσι κ αλλιώς ανεξαρτήτως της απόδοσης μας έγινε απλά το 1-0 σε μια μεγάλη σειρά παιχνιδιών. Κοιτάμε μπροστά και αύριο η δουλειά μας είναι να μπούμε συγκεντρωμένοι ,με καθαρό μυαλό και να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις που έχουμε συνηθίσει τον κόσμο μας. Από κει και πέρα ελπίζω να έρθει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την ομάδα μου».

Σε 25 αγώνες ο ΠΑΟΚ έχει προβάδισμα 18-7 ενώ ο δικέφαλος έχει σερί νικών 8-0.

Σχετικά άρθρα

Φέρνει Πέτκοβιτς ο ΠΑΟΚ
Το «ευχαριστώ» του χάντμπολ στον Ιβάν Σαββίδη
Στον «αέρα» το νέο e-shop του ΑΣ Άρης
Με Μαμάη στο τιμόνι ο ΠΑΟΚ!
«Πάτησε» την ΑΕΚ και το σήκωσε ο ΠΑΟΚ!
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Δεν πας πουθενά με 61 λάθη…
Next Article «Θέλαμε να αφιερώσουμε τη νίκη στον Βιεϊρίνια»

Τελευταία νέα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
Follow US