Στο τιμόνι ξανά ο Νικολαΐδης

Ο Κώστας Νικολαϊδης, έπειτα από ένα σύντομο διάστημα ξεκούρασης, επιστρέφει σε δράση αναλαμβάνοντας εκ νέου το τιμόνι του Αιγινιακού. Ο 37χρονος τεχνικός, ο οποίος είχε παραιτηθεί τέσσερις αγωνιστικές πριν από το φινάλε των πλέι οφ της Β’ Εθνικής και είχε αντικατασταθεί από τον υπηρεσιακό κόουτς Γιώργο Λιόλιο, συμφώνησε με τη διοίκηση και επιστρέφει στην ομάδα του Αιγινίου

Στο πλευρό του θα είναι ο Απόσταλος Αγγελούσης που ήταν πέρσι στα σύλλογο, ενώ είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στο πόστο του τεχνικού διευθυντή ο Γιάννης Βλάχος. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει σχετικά:

«Στον πάγκο του Αιγινιακού θα βρίσκεται ο Κώστας Νικολαΐδης και τη νέα αγωνιστική χρονιά, ο οποίος θα αναλάβει τον σχεδιασμό της ομάδας καθώς και θα την οδηγήσει στα ερχόμενο πρωτάθλημα. Επίσης, στο πόστο του Α’ βοηθού θα συνεχίσει και ο Απόστολος Αγγελούσης που επίσης βρίσκονταν και πέρσι στον σύλλογο».

Η πρόσληψη του Κώστα Νικολαϊδη σηματοδότησε την αποχώρηση του Γιώργου Λιόλιου, που είχε αναλάβει υπηρεσιακός προπονητής. Ετσι χθες αποχαιρέτισε τον Αιγινιακό. Με δήλωσή του ο γυμναστής Γιώργος Λιόλιος ανέφερε:

«Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον κ. Νιώπα και τη διοίκηση για τη συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το χρονικό διάατσμα. Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους του Αιγινίου και της ευρύτερης περιοχής για τη στήριξη προς το πρόσωπο μου»,
Τέλος, ο έμπειρος αμυντικός Δημήτρης Σαμαράς αποτελεί παρελθόν για τον Αιγιανιακό.