«Μπορεί να πετύχει ο Αγγελος»

Ο Λιάσος Λουκά, μετά από δέκα χρόνια, συνεργάζεται ξανά με τον ΠΑΟΚ, είναι στη Θεσσαλονίκη αυτό το διάστημα και όπως ήταν φυσικό μίλησε για τον Αγγελο Αναστασιάδη με τον οποίο συνεργάστηκαν το 2004 σε μια χρονιά που σημαδεύτηκε με την αντικανονική συμμετοχή του στον αγώνα ΠΑΟΚ – Μακάμπι Τελ Αβίβ για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Κύπριος προπονητής μίλησε σήμερα στα ΣΠΟΡ τόσο για τον ΠΑΟΚ, όσο και τον Αγγελο Αναστασιάδη.

«Είχα την τύχη να συνεργαστώ με τον κ. Αναστασιάδη κι αυτό που μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι πρόκειται για έναν προπονητή, που μπορεί και παίρνει το 100% από κάθε παίκτη. Του εύχομαι κάθε επιτυχία, σ΄ αυτόν και τους συνεργάτες του, που είναι και οι ίδιοι, σε σχέση με τον καιρό που ήμουν και εγώ παίκτης υπό τις οδηγίες τους. Και μακάρι να είναι αυτός που θα οδηγήσει για πρώτη φορά τον ΠΑΟΚ σε όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Αναστασιάδης, άλλωστε, ήταν και ο πρώτος προπονητής του ΠΑΟΚ, που άγγιξε αυτόν τον στόχο πριν από δέκα χρόνια, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε…», είπε αναφερόμενος στον 61χρονο προπονητή.

Οσο για τη μεγάλη αγάπη του τον ΠΑΟΚ; «Δεν χάνω παιχνίδι του ΠΑΟΚ και, όποτε μπορώ, έρχομαι και στην Τούμπα για να δω την ομάδα από κοντά. Ημουν παίκτης της ομάδας, αλλά και πριν έρθω στη Θεσσαλονίκη, υποστήριζα τον ΠΑΟΚ από μικρός. Πάντα βλέπω τα ματς της ομάδας, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι πλέον είμαι και τεχνικός διευθυντής της συνεργαζόμενης με τον ΠΑΟΚ ακαδημίας στην Κύπρο. Και ελπίζω ότι στη νέα χρονιά η ομάδα μας θα έχει μια καλύτερη πορεία σε σχέση με τη σεζόν που ολοκληρώθηκε».