Τέλος τα τατουάζ στον ΠΑΟΚ!

Γνωστός φίλαθλος του ΠΑΟΚ, αλλά και ένας εκ των κορυφαίων καλλιτεχνών στο χώρο του τατουάζ, με το στούντιο Tattooligans στη Θεσσαλονίκη, ο Γιώργος Μαυρίδης συναντήθηκε με την Κ-15 του «Δικεφάλου» στο δρόμο της επιστροφής των μικρών από την Γερμανία, όπου κατέκτησαν το τουρνουά Ρίμινι.

Ο Γιώργος Μαυρίδης ταξιδεύει διαρκώς, ανά τον κόσμο, έχει και τη δική του τηλεοπτική εκπομπή, γι’ αυτό και οι πιτσιρικάδες του ΠΑΟΚ, αμέσως τον αναγνώρισαν. Οι μικροί θα σκέφτηκαν πως είναι πολύ χρήσιμη η τυχαία συνάντηση μαζί του, άλλωστε αρκετοί είναι οι ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου» που τον έχουν εμπιστευτεί, όμως θα μείνουν με την… όρεξη!

Το τελευταίο διάστημα έχοντας παρατηρηθεί φαινόμενα που ξεφεύγουν από τη λογική, με μικρά παιδιά, λόγω μόδας περισσότερο, να επιδίδονται άσκοπα στη χρήση τατουάζ, οι υπεύθυνοι των Τμημάτων Υποδομής και Ανάπτυξης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποφάσισαν στον κανονισμό της νέας περιόδου να απαγορεύονται τα τατουάζ στα μέλη των μικρών ομάδων του Δικεφάλου.

Οποιος μικρός ποδοσφαιριστής, πριν από την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου, κάνει τατουάζ στο σώμα του τότε αυτομάτως θα βρίσκεται εκτός Ακαδημίας του ΠΑΟΚ!