Ποιοι θα είναι στην «πρώτη» του ΠΑΟΚ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μέσω της ιστοσελίδας της ενημέρωσε για τους παίκτες που θα βρεθούν στην αυριανή πρώτη συγκέντρωση της ομάδας. Ιδιαίτερες εκπλήξεις δεν υπάρχουν καθώς από το προσκλητήριο θα απουσιάσουν μόνο οι διεθνείς.

Αναλυτικά στη διάθεση του Άγγελου Αναστασιάδη και του τεχνικού τιμ θα βρίσκονται οι: Στέφανος Αθανασιάδης, Αστέριος Γιακουμής, Παναγιώτης Δεληγιαννίδης, Γιώργος Κατσικάς, Στέλιος Κίτσιου, Ευθύμης Κουλούρης, Βασίλης Παπαδόπουλος, Στέλιος Πόζογλου, Κυριάκος Σαββίδης, Γιάννης Σκόνδρας, Νίκος Σπυρόπουλος, Σανθ Χακόμπο, Μιγκέλ Βίτορ, Μάαρτεν Μάρτενς, Πέρεθ Λούκας, Χέντβιγκες Μαντούρο, Χρήστος Ιντζίδης, Ίνιγο Λόπεθ, Δημήτρης Κωνσταντινίδης, Νίκος Μελίσσας, Δημήτρης Πέλκας, Κώστας Παναγιωτούδης, Στέλιος Ποζατζίδης, Στέφανος Πολύζος, Δημήτρης Πόποβιτς, Θεοφάνης Τζανδάρης.

Ο Εγιάλ Γκολάσα αναχωρεί σήμερα το βράδυ για το Ισραήλ προκειμένου να τακτοποιήσει κάποιες προσωπικές του υποχρεώσεις και θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη στο τέλος της εβδομάδας έτσι ώστε να ξεκινήσει κανονικά προπονήσεις με τον ΠΑΟΚ.