Media News

* Έρχεται σύντομα στα περίπτερα η νέα αθλητική εφημερίδα της Θεσσαλονίκης, η «ArenaPress», που βγαίνει με την υπογραφή του Νίκου Πετρουλάκη . Η νέα εφημερίδα, θα υποστηριχτεί και θα υποστηρίξει το ραδιόφωνο του ArenaFM, αλλά και την ιστοσελίδα του.

* Οι εποχές είναι δύσκολες για τον Τύπο, ο Πετρουλάκης έχει προφανώς τον τρόπο να τα καταφέρει, όπως τα κατάφερε και με το «Metrosport», το οποίο είναι δικό του δημιούργημα.

* Παρά τα όσα κυκλοφορούσαν τον τελευταίο καιρό, με την επιστροφή του Άγγελου Αναστασιάδη, δεν θα υπάρξουν αλλαγές στο γραφείο τύπου του ΠΑΟΚ και απλά θα επαναπροσδιοριστούν κάπως οι ρόλοι.

* Αρχικά, υπήρξε διάθεση για να γίνουν κάποιες αλλαγές, με κάποιον άνθρωπο της απολύτου εμπιστοσύνης του προπονητή, αλλά αυτές οι αλλαγές δεν προχώρησαν.

* Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, παίχτηκε θέμα πρόσληψης του δημοσιογράφου Περικλή Στέλλα στο γραφείο τύπου του ΠΑΟΚ. Το όνομά του έπαιξε στα γραφεία, αλλά το θέμα κόλλησε «ψηλά», καθώς θεωρήθηκε ότι ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος δεν μπορεί να κολλήσει με τον ΠΑΟΚ λόγω παρελθόντος.

* Από την άλλη, είναι γνωστό ότι έχει κακές σχέσεις και δεν μιλάει με τους περισσότερους ρεπόρτερ, τους οποίους συχνά λοιδωρεί μέσα από τις στήλες του.

* Βαρίδιο ήταν ο SentraFM για τον Μπόμπολα και τελικώς, απ΄ ότι φαίνεται κατάφερε να απαλλαγεί απ΄ αυτόν. Ο αθλητικός ραδιοφωνικός σταθμός, ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις, που είναι σε εξέλιξη, θα περάσει στην ιδιοκτησία του συγκροτήματος των «Παραπολιτικών». Για το συγκεκριμένο συγκρότημα έχει ειπωθεί ότι σχετίζεται με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά αυτή η φήμη έχει διαψευστεί.

* Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί, ότι ο SentraFM βρέθηκε αρκετές φορές προ του… λουκέτου, αλλά τον κράτησε ανοιχτό και ζωντανό η θέληση και η προσπάθεια των εργαζομένων στο συγκρότημα, που έκαναν πολλές υποχωρήσεις για να μην κλείσει ο σταθμός.

* Η συμφωνία για τον SentraFM δεν αφορά την εφημερίδα Goal news, που τελευταία αρχίζει να βελτιώνεται και να κερδίζει την εκτίμηση των αναγνωστών.

* Τελικώς δεν εκλέχτηκε εργασιακός εκπρόσωπος στη ΝΕΡΙΤ στη Θεσσαλονίκη, καθώς οι εργαζόμενοι στην πρώην ΕΡΤ θεωρούν ότι αυτό θα συνιστούσε de facto αναγνώριση της ΝΕΡΙΤ. Όσοι βρήκαν δουλειά στη ΝΕΡΙΤ την αναγνωρίζουν, όσοι έμειναν εκτός, δεν την αναγνωρίζουν.

* Δωρεάν δορυφορικό πιάτο και την εγκατάσταση προσφέρει μέχρι τις 30 Ιουνίου η Novaστους συνδρομητές της, που θέλουν να βλέπουν τα κανάλια της και στο εξοχικό τους.

* Ο Ζόρντι Άλμπα «όρμηξε» σε δημοσιογράφο της Marcaστην επιστροφή της Εθνικής Ισπανίας στην Μαδρίτη, χωρίς όμως να εξηγήσει τον λόγο, αφού όπως έλεγε ο δημοσιογράφος, δεν θυμόταν να έχει πει ή γράψει κάτι για τον νεαρό. Μερικά πράγματα είναι ίδια παντού!

* Στο Μουντιάλ όλοι ψάχνουν θέματα, που θα κάνουν τη διαφορά και η ελβετική εφημερίδα «Blick» έψαξε να βρει τι κάνουν οι γυναίκες αυτές τις ποδοσφαιρικές μέρες. Σε ρεπορτάζ που δημοσίευσε ανέφερε ότι γραφείο… callboyέχει άνοδο του τζίρου κατά 30% τις μέρες του Μουντιάλ.

* Παρά τις αντίθετες προβλέψεις, ο αθλητικός Τύπος δεν έγραψε καλά νούμερα αυτές τις μέρες του Μουντιάλ. Την Παρασκευή, για παράδειγμα, όλες οι αθλητικές εφημερίδες πούλησαν μετά βίας 40.000 φύλλα.

* Την ερχόμενη Δευτέρα 30 Ιουνίου ξεκινά βραδινές εκπομπές στο “Ράδιο Θεσσαλονίκη” ο Νίκος Τζαντζαράς. Η πιο δυνατή συχνότητα της Βόρειας Ελλάδας, θα παίξει πολύ μπάλα την επόμενη σεζόν!