«Ο μικρός Τζέι πάει Μουντιάλ»

Η ιστορία του πιτσιρικά Τζέι με τον Γιώργο Σαμαρά είναι γνωστή και έγινε ακόμη πιο γνωστή και συγκινητική από το βίντεο που κυκλοφόρησε από τον πατέρα του μικρού. Σε αυτό φαίνεται ο Τζέι, που έχει σύνδρομο down, να πανηγυρίζει το γκολ, που πέτυχε με πέναλτι ο Σαμαράς κόντρα στην Ακτή Ελεφαντοστού και το οποίο μας έστειλε στους «16» του Μουντιάλ.

Εδώ και λίγες ώρες μέσω facebook έχει αρχίσει μία προσπάθεια να βρεθεί ο τρόπος με την βοήθεια της ΕΠΟ, ώστε να μπορέσει ο μικρός Τζέι να ταξιδέψει στην Βραζιλία και να δει από κοντά τον αγώνα της Εθνικής με την Κόστα Ρίκα. Το όνομα της σελίδας στο facebook είναι: «O JAY PAEI Mundial».

«Έχουμε κάνει ένα Fan Page» εξηγεί ο Δ.Αθανασόπουλος, «για να κάνουμε άμεσες κινήσεις να πάει ο μικρός Jay να δει τον αγαπημένο του Sammi στο παιχνίδι. Ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολος στόχος αλλά με πάρα πολλή προσπάθεια ίσως γίνει!».

Ηδη πολλές ιστοσελίδες αναπαράγουν την είδηση, ομάδες όπως η ΠΑΕ Λάρισα και οργανωμένοι φίλαθλοι έχουν δείξει ενδιαφέρον και ήδη η σελίδα αριθμεί πάνω από 40.000 μέλη.

Κάντε like στην παρακάτω σελίδα: https://www.facebook.com/OJAYPAEIMUNDIAL