Σαμαράς: «Είχα πάθει μπλακ άουτ»! (vds)

«Δεν ένοιωθα πίεση εκείνη την στιγμή. Προσπάθησα να κρατήσω την συγκέντρωση και το μυαλό μου όσο πιο καθαρό γίνεται γι’ αυτό και μόνο το λόγο. Για να μην έχω πίεση και άγχος», είπε ο Ο Γιώργος Σαμαράς στην συνέντευξη που παραχώρησε – μέσω live streaming- στην επίσημη σελίδα της ΕΠΟ στο Facebook περιγράφοντας την στιγμή του χρυσού πέναλτι στο ματς με την Ακτή Ελεφαντοστού.

Ο διεθνής φορ συνεχίζοντας να απαντά σε ερωτήσεις γύρω από το πέναλτι αποκάλυψε πως είχε πάθει… μπλακ άουτ!
«Καταρχήν, με βοήθησε ότι η μπάλα ήταν πολύ μακριά και έπρεπε να πάω να την πάρω, το περπάτημα με κάποιο τρόπο με βοήθησε να κάνω ένα μπλακ άουτ σε ότι γινόταν γι’ αυτό και δεν θυμάμαι κάποιους συμπαίκτες μου, που ήρθαν και μου μίλησαν πριν το πέναλτι. Είχα εστιάσει την προσοχή μου στην μπάλα, στον αντίπαλο τερματοφύλακα και που θα εκτελέσω το πέναλτι», υποστήριξε ο «Σαμ» και περιέγραψε το πώς εκτέλεσε το πέναλτι:

«Είχα αποφασίσει σε ποια γωνία θα εκτελέσω το πέναλτι. Καμιά φορά όταν δεν είσαι σίγουρος και αποφασισμένος από πριν μπορεί και να το χάσεις το πέναλτι. Το μόνο που σκεφτόμουν ήταν να μπει η μπάλα μέσα. Δεν είχα άλλη σκέψη στο μυαλό μου. Πήρα φόρα, κοίταγα μόνο την μπάλα και μπήκε»

Δείτε όλη την συνέντευξη του Γιώργου Σαμαρά στο βίντεο που ακολουθεί. Απλά, η συνέντευξη αρχίζει μετά το 11:25 και είναι διάρκειας περίπου 40 λεπτών: