Ο Τζέι ταξιδεύει Βραζιλία!

Ο Γιώργος Σαμαράς στην συνέντευξη που παραχώρησε – μέσω live streaming- στην επίσημη σελίδα της ΕΠΟ στο Facebook αναφέρθηκε και στο θέμα του μικρού Τζέι, τον οποίο χαρακτήρισε καλό φιλαράκι του.

«Είναι απίστευτη η δύναμη που μου δίνει αυτό το παιδί. Δεν μπορώ να το περιγράψω όπως και το τι νιώθω για αυτό το πλάσμα», είπε ο «Σαμ» αναφερόμενος στο θέμα με τον μικρό Ιρλανδό πριν περιγράψει τι ένοιωσε παρακολουθώντας το βίντεο με τον Τζέι να πανηγυρίζει το γκολ της Εθνικής: “Ναι το είδα χθες. Είναι ανατριχιαστικό, συγκινητικό. Πραγματικά αυτό το παιδί το λέω και ανατριχιάζω μου δίνει τόσο πολύ δύναμη που είναι απίστευτο. Δεν υπάρχουν λόγια για αυτό το παιδί. Νοιώθω την αγάπη του και την αγάπη που νοιώθω εγώ την νοιώθουν και κάποιοι στην Ελλάδα”.

Μάλιστα αποκάλυψε ότι ο ίδιος κινητοποιήθηκε σε συνεργασία με την ΕΠΟ για να βρεθεί τρόπος προκειμένου Τζέι και οι γονείς του να ταξιδέψουν και να βρίσκονται την Κυριακή στο Ρεσίφε ώστε να παρακολουθήσουν από κοντά τον αγώνα κόντρα στην Κόστα Ρίκα:

«Ελπίζω και οι Έλληνες να καταλάβουν ένα πράγμα: όλοι είμαστε ίσοι. Από εκεί και πέρα μακάρι να προλάβει να έρθει για τον αγώνα με τον Κόστα Ρίκα. Αν δεν τα καταφέρει θα του βγάλουμε τα εισιτήρια για τη φάση των προημιτελικών!», είπε χαρακτηριστικά ο Σαμαράς δείχνοντας και την πίστη του για πρόκριση στους «8» του Παγκοσμίου Κυπέλλου…