«Πάμε όπως με την Ακτή» (video)

Ο αγώνας με την Ακτή Ελεφαντοστού θα αποτελέσει οδηγό για το παιχνίδι που έρχεται με την Κόστα Ρίκα. Δεν το λέμε εμείς, αλλά ο Κώστας Μανωλάς, ο οποίος σε δηλώσεις του ενόψει της μεθαυριανής αναμέτρησης τόνισε την αισιοδοξία του για την πρόκριση, αρκεί η ομάδα να παίξει όπως με τους Αφρικανούς.

«Είμαστε πανέτοιμοι και πάμε για την πρόκριση και μόνο. Αν είμαστε όπως στο τελευταίο παιχνίδι, θα τα καταφέρουμε. Αν η ομάδα βγάλει ότι και με την Ακτή είμαστε κοντά να προκριθούμε», είπε αρχικά.
Συνεχίζοντας σχολίασε την Κόστα Ρίκα: «Είναι μία διαφορετική ομάδα. Η Κόστα Ρίκα δεν παίζει τόσο ανοιχτά. Η Ακτή Ελεφαντοστού έχει παίκτες ποιότητας και κλάσης. Η Κόστα Ρίκα δεν έχει κάποιο μεγάλο όνομα, αλλά είναι μία ομάδα που έχει δείξει ότι είναι επικίνδυνη».

Ο Μανωλάς αναφέρθηκε και στο μέχρι πρότινος συμπαίκτη του, τον Κάμπελ: «Όχι δεν έχω κάνει εντατικά μαθήματα στους συμπαίκτες μου. Ξέρουμε τι παίκτης είναι ο Κάμπελ αφού αγωνιζόταν στην Ελλάδα και θα προσπαθήσουμε να τον αντιμετωπίσουμε».

Όσο για το κλίμα στην ομάδα: «Πάντα υπάρχει καλό κλίμα. Το κλίμα είναι εξαιρετικό. Να βοηθήσει στον αγώνα. Όλοι το 100% για Εθνική και όλους τους Έλληνες. Και ελπίζω να πάνε όλα καλά».