Ώρα για να πάρουν τα… βουνά

H εβδομάδα προσαρμογής πέρασε και ο Αναστασιάδης και οι παίκτες του ετοιμάζονται να πάρουν τα…βουνά.

Οι εργομετρικές εξετάσεις των παικτών που είναι στη Θεσσαλονίκη ολοκληρώθηκαν στα ΤΕΦΑΑ υπό την επίβλεψη του κοσμήτορα, Σπύρου Κέλλη, και γίνεται η αξιολόγηση για να βγει το πρόγραμμα προπόνησης.

«Την Κυριακή (29.06) θα πραγματοποιηθεί μια συνάντηση με το τεχνικό τιμ, έτσι ώστε βάσει των δεδομένων να καταρτιστεί το πρόγραμμα φυσικής κατάστασης που θα ακολουθήσει η ομάδα από εδώ και πέρα.

Ελέγξαμε τους παίκτες στους τομείς της δύναμης, της ταχυδύναμης, της εκρηκτικότητας, της αλτικότητας, έτσι ώστε οι προπονητές να γνωρίζουν που πρέπει να δώσουν έμφαση στην προετοιμασία καταρτίζοντας το κατάλληλο πρόγραμμα για κάθε έναν ποδοσφαιριστή ξεχωριστά.

Αυτή είναι η πρώτη από τις τρεις μετρήσεις που θα πραγματοποιηθούν μέσα στη σεζόν. Η δεύτερη θα γίνει στο μισό της χρονιάς και η τρίτη προς το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Παράλληλα, όπως κρίνεται απαραίτητο θα γίνονται επί μέρους αξιολογήσεις ποδοσφαιριστών για τον εντοπισμό τυχόν ελλείψεων που μπορεί να οδηγήσουν σε προβλήματα», δήλωσε στο paokfc.gr, o κ. Κέλλης.

Η ομάδα θα έχει ρεπό το Σαββατοκύριακο, και τη Δευτέρα η αποστολή θα αναχωρήσει για το Ελατοχώρι για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας.

Στην αποστολή για το Ελατοχώρι θα είναι και ο Εγιάλ Γκολάσα, ο οποίος ήρθε στη Θεσσαλονίκη, ενώ αναμένονται και τα νέα από την υπόθεση του Ρατς, ο οποίος ακόμη δεν έχει υπογράψει…