Νίκησαν η αποχή και η Β’ Εθνική

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία του δημοψηφίσματος που προκάλεσε η Κοινωνία Μελών Άρη και μάλιστα βγήκαν και τα αποτελέσματα. Δυο είναι τα σημαντικά στα οποία αξίζει να σταθούμε. Το πρώτο, η συμμετοχή μόλις 663 ατόμων επί συνόλου 10.097. Το δεύτερο είναι τα αποτελέσματα: 365 ψήφισαν να παραμείνει η ομάδα στην Β’ εθνική, οι 282 να γίνει λύση της εταιρίας, 7 ήταν τα άκυρα και 9 τα λευκά.

Λόγω της μικρής συμμετοχής του κόσμου πιθανότατα αργότερα θα γίνει έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο στην ΚΜΑ, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο το σημερινό αποτέλεσμα να μην έχει δεσμευτικό χαρακτήρα, αλλά η οριστική απόφαση να ληφθεί την Δευτέρα στην γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ. Δεν αποκλείεται εντός των επόμενων ωρών να υπάρξουν και ανακοινώσεις.

Μάλιστα, το μεσημέρι, ο πρόεδρος της ΚΜΑ, Άγγελος Μυσιρλής, μιλώντας στο “Ράδιο Θεσσαλονίκη”, είπε ξεκάθαρα πως αν η διαφορά μεταξύ των δύο προτάσεων δεν είναι μεγάλη και η συμμετοχή δεν είναι κι αυτή μεγάλη, το αποτέλεσμα ίσως να μην είναι δεσμευτικό και να γίνει νέα συζήτηση για το τι πρόκειται να γίνει.