Θα είναι ένας νέος ΠΑΟΚ…

«Ο ΠΑΟΚ θα βρίσκεται πάλι εκεί που του αξίζει», λέει ο Νίκος Σταυρόπουλος ενόψει της νέας χρονιάς με… άρωμα Ευρώπης, καθώς ο «Δικέφαλος» θα είναι η μοναδική ελληνική ομάδα στο Eurocup της σεζόν 2014-2015.

«Κάναμε μία πολύ μεγάλη προσπάθεια φέτος σαν ομάδα, για να τερματίσουμε όσο ψηλότερα μπορούσαμε στη βαθμολογία και ώστε να εξασφαλίσουμε αυτό το εισιτήριο της ευρωπαϊκής συμμετοχής. Το κάναμε και για τον κόσμο του «Δικέφαλου» που θέλει την ομάδα πάντα ψηλά και πάντα να διαφημίζει τον σύλλογο στην Ευρώπη, αλλά θέλουμε τώρα και τον κόσμο να έρθει και να υποστηρίξει αυτήν την προσπάθεια που εκ νέου θα καταβάλουμε. Για μένα πάντα ισχύει άλλωστε το ότι ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να μην είναι μέλος μίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης», τονίζει ο «Μάτζικ» σε συνέντευξη του στα «ΣΠΟΡ του Βορρά».

Το ζητούμενο δεν είναι μόνο το πρεστίζ αλλά και η δημιουργία μιας νέας ανταγωνιστικής ομάδας. Ο Νίκος Σταυρόπουλος τοποθετήθηκε στην συνέντευξη για το θέμα Μαρκόπουλου και για τις ανανεώσεις συμβολαίων με βασικούς μπασκετμπολίστες.

«Είναι ζήτημα που πρέπει να λυθεί το συντομότερο δυνατό γιατί πρέπει να προχωρήσουμε και στον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν. Το έχει αναλάβει όμως ο Μπάνε. Μιλάμε βέβαια με τον κόουτς, αλλά δεν μπορούμε να συζητήσουμε για συγκεκριμένους παίκτες που, είτε μας προτείνονται είτε τους εξετάζουμε – από την εγχώρια και τη διεθνή αγορά – επειδή μας ενδιαφέρουν. Αν κλείσει ο κόουτς θα προχωρήσουμε».

Κι όσο για «βασικούς» παίκτες, προσθέτει: «Έφυγε ο Πέιν, θα είναι δύσκολο να βρούμε παίκτη σαν κι αυτόν με όσα του δίνουμε. Θα περιμένουμε τον Τσαϊρέλη, αλλά δεν είμαι αισιόδοξος για τον Κούπερ και άλλους βασικούς…».