Οικογενειακές υποθέσεις και… Μέσι

Τι παίζει με τον Λιονέλ Μέσι και τον Αλεξάντρο Σαμπέγια; Είναι στους Αργεντίνους όλα τόσα καλά, όσο φαίνονται;

Ο Σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα οδηγεί την Εθνική του από νίκη σε νίκη με τα γκολ του, αλλά στην Αργεντινή, οι ψίθυροι ότι δεν τα πάει καλά με τον Σαμπέγια δίνουν και παίρνουν. Στο παιχνίδι μάλιστα, μπήκε και η κόρη του προπονητή της Αργεντινής!

“Ο Μέσι είναι σαν ένα… μελάτο αυγό. Γιατί παίζει καλύτερα στη Μπαρτσελόνα απ΄ ότι στην Εθνική; Είναι ο καλύτερος του κόσμου, αλλά μόνο όταν παίζει στην Μπαρτσελόνα. Ο Ντι Μαρία τρέχει παραπάνω απ΄ αυτόν” δήλωσε η 33χρονη Βανέσα Σαμπέγια, η οποία έκανε γενικώς δημόσιες κρίσεις για την Εθνική.

Στο τέρμα, εγώ θα έβαζα τον Αντουχάρ, όχι τον Ρομέρο. Ξέρω ότι ο πατέρας μου θα σοκαριστεί, αλλά είμαι αρκετά μεγάλη για να έχω δική μου άποψη” συμπλήρωσε η κόρη του Σαμπέγια, ο οποίος ως άνθρωπος (πολύ) χαμηλών τόνων (“κοιμισμένο πρόσωπο” τον αποκαλεί ο Αργεντίνικος τύπος, όχι με την κακή έννοια της έκφρασης), δεν θέλησε να σχολιάσει τίποτα.

Δεν σχολίασε ούτε τα γραφόμενα στις Αργεντίνικες εφημερίδες περί έντασης στα αποδυτήρια στο ημίχρονο του αγώνα με τη Βοσνία.

Σύμφωνα με τις τοπικές εφημερίδες, ο Μέσι έκανε παράπονα σε έντονο ύφος για την τακτική, που επέλεξε ο Σαμπέγια και το 5-3-2. “Δεν έχουμε συνηθίσει να παίζουμε τόσο αμυντικά. Είμαστε η Αργεντινή και πρέπει να κάνουμε εμείς το παιχνίδι” φέρεται να είπε ο 27χρονος σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα.

Ο Σαμπέγια πάντως, ξέρει πως ότι και να γίνει, θα είναι χαμένος!

Αν η Αργεντινή πάρει το Κύπελλο θα οφείλεται στον Μέσι και στους συμπαίκτες του, αν το χάσει, θα φταίει ο προπονητής…