Πάμπλο Γκαρσία: «Vamos Ελλαδάρα»!

Μπορεί ο αποκλεισμός της Ουρουγουάης από την Κολομβία να τον πίκρανε, όμως ο Πάμπλο Γκαρσία έχει μια… δεύτερη ευκαιρία σήμερα για να πανηγυρίσει. Εξ ου και η βαθιά πίστη του για πρόκριση της Εθνικής ομάδας στους «8» του Μουντιάλ!

«Ποντάρω στην Ελλάδα και πιστεύω ειλικρινά ότι θα τα καταφέρει και θα προκριθεί στην επόμενη φάση του Μουντιάλ», υποστηρίζει ο Ουρουγουανός σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «ΣΠΟΡ».

«Μπορεί η Κόστα Ρίκα να διαθέτει μία πολύ καλή ομάδα και να το έδειξε αυτό στα ματς των ομίλων, αλλά αυτή η ομάδα, είναι μία “χαλαρή” ομάδα. Αντίθετα, η Ελλάδα είναι μία “σφιχτή” και σοβαρή ομάδα, ένα συγκρότημα που το διακρίνει η μαχητικότητα και διαθέτει ξεχωριστό χαρακτήρα. Εχει πετυχημένη συνταγή, ξέρει να αμύνεται και να πουλάει ακριβά το τομάρι της. Οπως ακριβώς δηλαδή και η Ουρουγουάη», σχολιάζει ο Γκαρσία αναφερόμενος στο αποψινό παιχνίδι του Ρεσίφε.

Στις δηλώσεις του ο Πάμπλο Γκαρσία αναφέρθηκε για πρώτη φορά και στη νέα σελίδα της καριέρας του, αυτή του προπονητή, και τα πρώτα βήματα δίπλα στον Αγγελο Αναστασιάδη:

«Νιώθω πραγματικά τέλεια, υπέροχα και μοναδικά στο νέο μου ρόλο. Είναι κάτι το ξεχωριστό και θέλω να ευχαριστήσω για την ευκαιρία που μου δόθηκε, αλλά και για την εμπιστοσύνη, τόσο τον Αγγελο Αναστασιάδη, όσο και τη διοίκηση του ΠΑΟΚ. Εχω νέα πράγματα μπροστά μου και δεν μπορώ ακόμα να πω λεπτομέρειες, γιατί κι εγώ μαθαίνω».