Τι παίζει με Μανιά, Κύργια

Ανάμεσα στις επαφές που θα κάνει στην Αθήνα ο Παναγιώτης Στεφανίδης θα είναι κι αυτή με τον ατζέντη των Μανιά και Κύργια, Κίμωνα Κοκορόγιαννη.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης θα μιλήσει με τον μάνατζερ των παικτών για το μέλλον τους στην ομάδα, το οποίο για την ώρα μάλλον φαντάζει δυσοίωνο.

Ας ρίξουμε μια ματιά στα δεδομένα. Ο Κύργιας έχει πάρει ελάχιστα χρήματα από τον πρώτο χρόνο του συμβολαίου του. Έκανε υπομονή όλο αυτό το διάστημα, αλλά πλέον φαίνεται πως έχει αποφασίσει να αποχωρήσει. Ο Μανιάς, ήταν από τους «τυχερούς» της φετινής σεζόν, καθώς έχει πάρει το μεγαλύτερο μέρος του πρώτου χρόνου του συμβολαίου του, λόγω εκχώρησης τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

Αμφότεροι έχουν δικαίωμα προσφυγής και όσο δεν πληρώνονται μπορούν ανά πάσα στιγμή να μείνουν ελεύθεροι. Δεν δείχνουν πάντως διατεθειμένοι να το κάνουν, αλλά προτιμούν, σε περίπτωση που φύγουν, να γίνει με συναινετικό διαζύγιο.

Ο Άρης τους θέλει και τους δύο. Ο Μανιάς είναι μία ιδιάζουσα περίπτωση διότι συμπεριλαμβάνεται σε μία μικρή λίστα παικτών που οι «κίτρινοι» ενδεχομένως να σκέφτονται την πώλησή τους για να έχυον έσοδα. Για την ώρα επίσημη πρόταση στον Άρη δεν έχει φτάσει. Οι «κίτρινοι» από την πλευρά τους αν πληρώσουν, ξεμπερδεύουν…

Η διοίκηση Στεφανίδη για την ώρα δυσκολεύεται να βρει ρευστό για να… τελειώσει, όχι μόνο αυτές τις υποθέσεις, αλλά και άλλες με παίκτες με τους οποίους έχει συμφωνήσει (ανανεώσεις, μεταγραφές).