Πρόβλημα νωρίς νωρίς με Κλάους

Πρόβλημα με τον Στέφανο Αθανασιάδη, προέκυψε μόλις τη δεύτερη ημέρα της προετοιμασίας. Ο διεθνής φορ υπέστη κάκωση έξω μηνίσκου στο δεξί γόνατο και ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας.

Ο Αθανασιάδης θα εξεταστεί εκ νέου από το ιατρικό τιμ το πρωί της Πέμπτης και λογικά θα χάσει ένα μέρος από τις προπονήσεις στο Ελατοχώρι.

Μετά το πρωινό τρέξιμο, η ομάδα είδε το μεσημέρι σε βίντεο θέματα τακτικής και το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές έπρεπε να τα εφαρμόσουν στο γήπεδο. Ο Αναστασιάδης χώρισε τους παίκτες τους σε τρία γκρουπ που δούλεψαν σε ασκήσεις τακτικής με παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Ο Ινίγο Λόπεζ συνέχισε πρόγραμμα προσαρμογής με ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ενώ μετά την προπόνηση τα μέλη της αποστολής ευχήθηκαν “Χρόνια Πολλά” στον Μιγκέλ Βίτορ και τον Μάαρτεν Μάρτενς που είχαν τα γενέθλιά τους και έσβησαν 25 και 30 κεράκια αντίστοιχα.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης μοιάζει και πάλι με… μαρτύριο για τους ποδοσφαιριστές καθώς εριλαμβάνει και πάλι τρεις προπονήσεις με ασκήσεις φυσικής κατάστασης το πρωί, μυικής ενδυνάμωσης το μεσημέρι και γήπεδο το απόγευμα.