Το πρόγραμμα των 9 φιλικών του ΠΑΟΚ

Μπορεί επίσημα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να μην έχει ανακοινώσει το πλήρες πρόγραμμα των φιλικών αγώνων προετοιμασίας (περιμένοντας να ολοκληρωθούν κάποιες τυπικές λεπτομέρειες), αλλά όπως όλα δείχνουν ο «Δικέφαλος» θα δώσει συνολικά 9 φιλικά παιχνίδια μέσα στο καλοκαίρι.

Τα πέντε παιχνίδια θα γίνουν κατά το διάστημα της παραμονής της ομάδας στο Αρνεμ και τα υπόλοιπα στη Θεσσαλονίκη με το πιο δυνατό τεστ να είναι αυτό κόντρα στην Ιντερ στις 14 Αυγούστου στην Τούμπα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων, που όλοι τους θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από το OTESPORTS, έχει ως εξής:

Το Σάββατο 12 Ιουλίου θα αντιμετωπίσει τη Σταντάρ Λιέγης. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 18.00 (19.00 ώρα Ελλάδας)
Τρεις ημέρες αργότερα ο Δικέφαλος θα τεθεί αντίπαλος με την ουκρανική Ντνίπρο, ενώ στις 18 Ιουλίου θα αγωνιστεί με την ολλανδική Τσβόλε.

Αυτό που δεν είχε γίνει γνωστό είναι ότι ο ΠΑΟΚ στις 23 Ιουλίου θα αγωνιστεί με τη Βααλβάικ (ομάδα Β κατηγορίας της Ολλανδίας). Ακόμη, στις 26 του μηνός, μια ημέρα πριν η αποστολή επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, οι παίκτες του Αγγέλου Αναστασιάδη θα αγωνιστούν με την επίσης ολλανδική Ουτρέχτη.

Επιστρέφοντας στη Θεσσαλονίκη στις 2 Αυγούστου θα γίνει ένα φιλικό, ωστόσο μένει να οριστικοποιηθεί ο αντίπαλος, ενώ στις 5 Αυγούστου ο ΠΑΟΚ δεχθεί την Ξάνθη και στις 9 Αυγούστου ο Δικέφαλος θα αντιμετωπίσει την ΚΠΡ στο Λόφτους Ρόουντ. Στις 14 Αυγούστου ο ΠΑΟΚ θα δώσει το πιο σπουδαίο από τα φιλικά παιχνίδια του καλοκαιριού, αφού θα υποδεχθεί στην Τούμπα τη φημισμένη Ιντερ.