By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Ουάρντα: «Δεν χάνω ποτέ στο Χαριλάου!»
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedSUPERLEAGUEΑΡΗΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ουάρντα: «Δεν χάνω ποτέ στο Χαριλάου!»

Τhessports
Last updated: 28/09/2019 20:32
Τhessports
Share
SHARE

Για την νίκη της Λάρισας επί του Άρη, την δική του επίδοση αλλά και την κίνηση του να ζητήσει συγγνώμη από τους οπαδούς των «κιτρινόμαυρων», τοποθετήθηκε μεταξύ άλλων ο Αμρ Ουάρντα, μιλώντας στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για τις εντυπώσεις του από το παιχνίδι: «Είμαι χαρούμενος γιατί κερδίσαμε κάναμε ανατροπή πήραμε τους 3 βαθμούς δεν έχει σημασία το γκολ και η ασίστ μου άλλα η νίκη. Πάμε πίσω στη Λαρισα γνωρίζοντας ότι κάναμε χαρούμενη την πόλη και αυτό έχει σημασία

Για το ότι πέτυχε γκολ μετά από αρκετό καιρό: «Δεν ήταν δύσκολο για μένα, δεν χάνω ποτέ στο Χαριλάου, έβαλα γκολ και πήραμε τη νίκη»

Για το πως κατάφεραν την ανατροπή: «Ξεκινήσαμε άσχημα κάναμε δυο λάθη άλλα στη συνεχεία βάλαμε τα δυνατά μας καταφέραμε και φέραμε το ματς στα ίσα στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε το 2-3 και γυρίζουμε πίσω ευχαριστημένοι»

Για το αν νιώθει πιο ελεύθερος στην ΑΕΛ: «Είμαι χαρούμενος νιώθω καλά όλοι οι παίκτες με δεχτήκαν από την αρχή σαν αδερφό τους και γι΄ αυτό δίνω το 100%.Ο καθένας με σέβεται και με αγαπάει, νιώθω πολύ καλά το εκτιμώ και θέλω να δώσω τα πάντα. Το είχα πει ξανά δίνω τα πάντα ο προπονητής με σέβεται μου δείχνει ξεκάθαρα τι θέλει να κάνω και με υποστηρίζει».

Για το συγνώμη που ζήτησε από τον κόσμο: «Ήξερα ότι είχα μια κίτρινη κάρτα είμαι έξυπνος δεν θα πήγαινα ξανά στον κόσμο να κάνω το ίδιο. Καταλαβαίνω τον φανατισμό που έχουν οι φίλαθλοι. Συνεχεία μου λένε «σε περιμένουμε στο Χαριλάου», βρίζουν την οικογένεια μου, αντιλαμβάνομαι το τι γίνεται με τους οπαδούς στην Ελλάδα αλλά εγώ τους σέβομαι και δεν είναι καλό να γίνεται αυτό. Γι’ αυτό και ζήτησα συγνώμη για την αντίδραση μου».

Σχετικά άρθρα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
Αντέδρασε στις φήμες ο Ντεσπόντοφ: «Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ!»
«Αποσύρθηκε για Τζόλη η Ρόμα»
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Απρόοπτο στην ΑΕΚ πριν το ντέρμπι!
Next Article Ουάρντα: «Ο… μπαμπάς σας λέει καληνύχτα» (pic)

Τελευταία νέα

«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΕΕΑ στον Προμηθέα!
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Πάει και για Μήτογλου ο Ηρακλής!
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΔΕΑΒ σε Παναθηναϊκό και Γιαννακόπουλο
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Follow US