Η ΚΜΑ για Σκόρδα, Ματθαίου

Ανακοίνωση για την κλήση σε απολογία των Νικήτα Ματθαίου και Λάμπρου Σκόρδα εξέδωσε η Κοινωνία Μελών Άρη. Ο πρώτος ήταν παρών, ενώ ο Σκόρδας απουσίαζε λόγω οικογενειακού θέματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Σήμερα το απόγευμα διεξήχθη το διοικητικό συμβούλιο της Κ.Μ.Α. παρόντος του πρώην προέδρου της Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ και πρώην μέλους του Δ.Σ. της Κ.Μ.Α. κ. Νικήτα Ματθαίου. Η συζήτηση έγινε σε πραγματικό κλίμα ενότητας, συσπείρωσης και όχι απολογίας. Εξέφρασε τη στήριξη του προς το διοικητικό συμβούλιο της Κ.Μ.Α. και τις θέσεις της. Επίσης έθεσε και πάλι τον εαυτό του στη διάθεση του ΑΡΗ, όποτε του ζητηθεί. Από μεριά μας, ευχαριστούμε ειλικρινά τον κ. Ματθαίου για την άμεση ανταπόκριση του στην κλήση μας.

Το διοικητικό συμβούλιο της Κ.Μ.Α θέλει να δηλώσει ότι ουδέποτε υπονόησε ότι ο κ. Ματθαίου είχε σχέση με τον προπηλακισμό του μέλους της εξελεγκτικής επιτροπής κ. Ιωάννου και θα θέλαμε να αποκαταστήσουμε οποιαδήποτε παρεξήγηση.
Σε αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάει ο ΑΡΗΣ μας οι θεσμοί και οι παράγοντες οφείλουν να ενώνονται και να συζητούν. Όσον αφορά την κλήση του κ. Σκόρδα, όπως ήταν αναμενόμενο δεν εμφανίστηκε. Σεβόμενοι, όπως πληροφορηθήκαμε, οικογενειακό κώλυμα θα επανακληθεί σε επόμενο διοικητικό συμβούλιο».