“Δεν μίλησα ακόμη με ΠΑΟΚ”

Για όσα έζησε την φετινή χρονιά φορώντας την φανέλα του ΠΑΟΚ αλλά και για το μέλλον του μίλησε ο Γιώργος Μπόγρης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο “Goal”…

Έχει περάσει σχεδόν ένας μήνας από το τελευταίο μας παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Κοιτάζοντας πίσω μόνο ευχάριστα συναισθήματα και χαμόγελα υπάρχουν για όσα ζήσαμε στον ΠΑΟΚ. Δεν είναι μόνο η 3η θέση και οι αγωνιστικές επιτυχίες. Δημιουργήθηκαν δεσμοί φιλίας με όλα τα παιδιά. Όταν ήρθα στον ΠΑΟΚ γνώρισα καλά μόνο τον Κασελάκη και τον Τσαιρέλη. Είμαι ευγνώμων που είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ με ανθρώπους όπως ο Χαραλαμπίδης, ο Τσόχλας , ο Δέδας με τους οποίους ήρθαμε επίσης πολύ κοντά. Δέσαμε καλά όλοι μας. Πιστεύω και δεν είναι εγωιστικό πώς ανα διαστήματα ο ΠΑΟΚ έπαιξε το πιο ωραίο μπάσκετ. Και επίσης πιστεύω πως όλοι μας αφήσαμε μια παρακαταθήκη για το μέλλον. Το να μαθαίνω πως ήδη η ομάδα έχει πουλήσει 100 διαρκείας για την επόμενη χρονιά, κάτι που αντίστοιχα δεν συνέβη πέρσι, είναι κάτι σημαντικό”

Για το αν έχει δεχθεί πρόταση από τον ΠΑΟΚ είπε:

“Δεν έχω μιλήσει ακόμη με τον ΠΑΟΚ. Μου είπαν πριν φύγω πώς “θα τα πούμε τον Ιούλιο”. Η ομάδα ακόμη δεν έχει προπονητή και καταλαβαίνω πως υπάρχουν κάποιες προτεραιότητες”

Για το μέλλον του:

“Είμαι φιλόδοξος, ο ΠΑΟΚ μού πρόσφερε πολλά. Θέλω το κάτι παραπάνω σκέφτομαι και την Ευρώπη αυτό που με ενδιαφέρει είναι να παίξω σε ομάδα με στόχους. Δεν θα παίξουν ρόλο μόνο τα χρήματα ως προς την επιλογή μου, θέλω να βρω κάτι που να με εκφράζει και να με πάει ένα βήμα μπροστά”

Για τις φήμες που τον θέλουν να βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού:

“Είναι τιμητικό να μου λένε πως μια ομάδα πολύ υψηλού επιπέδου όπως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για μένα. Δεν έχω να σχολιάσω όμως κάτι άλλο γιατί δεν γνωρίζω να υπάρχει κάτι επίσημο, κάτι συγκεκριμένο για το θέμα. Είναι σίγουρα όμορφο να βλέπεις να ανταμοίβονται οι κόποι σου είτε με μια τιμητική πρόταση είτε με μια διάκριση όπως ήταν για μένα αυτή του πιο βελτιωμένου παίκτη του πρωταθλήματος”

Για τις ατομικές του επιδόσεις:

“Για έναν ψηλό παίκτη αυτό που μετράει είναι οι συνεργασίες. Στον Πανιώνιο υπήρχαν τρεις ψηλοί, το ροτέισον ήταν μεγαλύτερο επίσης στην περιφέρεια είχαμε σκόρερς όχι γκαρντ-δημιουργούς όπως στον ΠΑΟΚ. Ο χρόνος συμμετοχής που είχα φέτος μού έδωσε αυτοπεποίθηση ενώ μεγάλη βοήθεια πήρα κι από τον κόουτς Μαρκόπουλο”