Ο Στοχ έμεινε στο… περίμενε

Ο Μίροσλαβ Στοχ υπέγραψε στην Αλ Αίν, αλλά μέχρι την τελευταία στιγμή περίμενε τον ΠΑΟΚ. Ήθελε να παραμείνει στην ομάδα, εξ ου και το «μήνυμα» που έστειλε στον Γιώργο Τζαβέλλα πριν λίγες μέρες, όμως ο ΠΑΟΚ δεν έκανε την τελευταία και καθοριστική κίνηση.

Ηταν δεδομένο ότι ο Σλοβάκος δεν θα έμενε στη Φενέρμπαχτσε, ότι κι αν δήλωνε το τελευταίο χρονικό διάστημα. Όλα ήταν μέσα στο «παιχνίδι» και αυτό το γνώριζαν στη Μικράς Ασίας γι’ αυτό και δεν ανησυχούσαν όταν διάβαζαν τις δηλώσεις του περί «δεύτερης ευκαιρίας» και «θα ξεκινήσω προετοιμασία με την Φενέρμπαχτσε».

Το λάθος του ΠΑΟΚ ήταν ότι δεν περίμενε να εμφανιστεί στον ορίζοντα η πρόταση της Αλ Αίν. Πίστευαν ότι ο χρόνος θα κυλήσει υπέρ τους, αλλά οι Τούρκοι μόλις άκουσαν τι προσφέρουν οι Αραβες άφησαν τον ΠΑΟΚ στην άκρη και έκλεισαν την συμφωνία στο «άψε σβήσε».

Ο Στοχ επικοινωνούσε με ανθρώπους και φίλους του στη Θεσσαλονίκη όλο αυτό το διάστημα. Αυτοί γνώριζαν πως θέλει να παραμείνει στην ομάδα, αλλά χτες ο Σλοβάκος κατάλαβε πως ο ΠΑΟΚ μάλλον χειρίστηκε λάθος το θέμα του και αυτό έλεγε με δόση παραπόνου. «Ηθελα να μείνω στον ΠΑΟΚ, όμως κάτι δεν πήγε καλά», ήταν το τελευταίο «μήνυμα» του «Μίνο», που όταν άκουσε από τον πρόεδρο της Φενέρ να του προτείνει επέκταση συμβολαίου για άλλα δύο χρόνια (σίγουρα λεφτά…) και τους Αραβες να τον αποζημιώνουν με σχεδόν διπλάσια χρήματα από αυτά του συμβολαίου του είπε το «ναι» στην Αλ Αίν.

Δείτε εδώ πως ανακοίνωσαν οι Άραβες την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού του Στοχ…