«Κλείνει» τρεις, «ψήνει» δύο, φεύγουν δύο

Στο αγωνιστικό κομμάτι αναμένεται να πέσει το βάρος των εξελίξεων τις επόμενες ημέρες στον Άρη. Περίπου δύο εβδομάδες πριν από την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας, οι «κίτρινοι» επιθυμούν να τρέξουν θέματα που αφορούν στον καταρτισμό του ρόστερ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Εντός της ημέρας θα υπογράψουν τα νέα συμβόλαιά τους και θα ανακοινωθούν οι Γιαννίτσης, Σουνάς και Σταυρόπουλος. Οι δύο πρώτοι δεν είναι ελεύθεροι, ωστόσο αναμένεται να επεκτείνουν την συνεργασίας τους με τον Άρη, ενώ ο Σταυρόπουλος δεν δεσμεύεται με συμβόλαιο, καθώς έχει κερδίσει την προσφυγή που έχει καταθέσει, ωστόσο πείστηκε να παραμείνει στην ομάδα.

Από κει και πέρα Μανιάς και Κύργιας είναι δύο…στοιχήματα που θα επιχειρήσει να κερδίσει η διοίκηση και ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης, αφού είναι επιθυμία τους να τους κρατήσουν στην ομάδα. Οι δύο ποδοσφαιριστές πάντως, έχουν εκφράσει τάσεις φυγής.

Στο μεταξύ, παρελθόν θα πρέπει να θεωρείται ο Νίκος Αγγελούδης, ο οποίος  δεν επιθυμεί να ανανεώσει το συμβόλαιό του, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο Λεβαδειακός θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του.

Δύσκολα θα παραμείνει στον Άρη και ο Σωκράτης Διούδης, αλλά η δική του περίπτωση είναι διαφορετική. Για το νεαρό γκολκίπερ έχει εκφραστεί ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού, το οποίο δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να μετουσιωθεί σε επίσημη πρόταση. Στο συμβόλαιο του παίκτη υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης 1,5 εκατ. ευρώ, όμως με ένα ποσό περίπου στο 1/3 αυτής, ο Άρης δεν θα πει όχι.

Όσο για τις μεταγραφές που θα πρέπει να γίνουν για την ενίσχυση της ομάδας, επαφές και «καλό κλίμα» υπάρχει με τον Σιρίλ Καλί. Ο 30χρονος Γάλλος αμυντικός (παίζει σε όλες τις θέσεις της άμυνας) αποτελεί επιλογή του Καλαϊτζίδη, με τον οποίο έχουν συνεργαστεί στην Βέροια. Όσο για τις άλλες δύο μεταγραφές χωρίς περιορισμούς που μπορεί να κάνει ο Άρης, αυτές πιθανότατα θα είναι για την μεσαία γραμμή και την επίθεση.