Ακόμη πιο «ζεστός» ο Κοντομηνάς

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς είναι κοντά στο να μπει στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ και να είναι το νέο αφεντικό της. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ο στενός συνεργάτης του, Μάνος Μαλέλης, που είναι ο άνθρωπος ο οποίος προσπαθεί να πείσει τον κ. Κοντομηνά να επενδύσει στον μπασκετικό ΠΑΟΚ. Την ίδια ώρα και ο πρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ κ. Ανδρέου προβάλλει ως υποψήφιος.

«Μέχρι 10 Αυγούστου θα έχουμε εκδηλώσει και επίσημα το ενδιαφέρον μας. Πρέπει να αναβαθμιστεί η εικόνα του κ. Κοντομηνά στη Βόρεια Ελλάδα και στα Βαλκάνια και στα πλαίσια αυτά υπάρχει το έντονο ενδιαφέρον του για τον ΠΑΟΚ», υποστήριξε σήμερα ο κ. Μαλέλης μιλώντας στον Arena FM.

«Δεν θα μείνουμε μόνο στην καταβολή του ενός εκατομμυρίου στην ΑΜΚ της ΚΑΕ. Υπάρχουν και άλλες υποχρεώσεις, ο ΠΑΟΚ μεγάλωσε και η 3η θέση απαιτεί πολλά περισσότερα για την αναβάθμιση της ομάδας», τόνισε ο άμεσος συνεργάτης του Δημήτρη Κοντομηνά.

«Σε πρώτη φάση θα υπάρξει μια συνεργασία με τη διοίκηση για να δούμε τα οικονομικά δεδομένα. Αφού ενημερωθούμε λεπτομερώς θα καταθέσουμε συγκεκριμένη πρόταση στον κ. Κοντομηνά που θα αποφασίσει για το αν θα συμμετάσχει ή όχι στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και μπει στον ΠΑΟΚ», εξήγησε ο κ. Μαλέλης υποστηρίζοντας πως «αν ο κ. Ανδρέου προλάβει τη διαδικασία και καταβάλλει το 1.000.000 ευρώ στην ΑΜΚ, τότε εμείς θα στηρίξουμε την προσπάθεια του».

Όπως είπε ο Μάνος Μαλέλης σε περίπτωση που μπει ο Δημήτρης Κοντομηνάς στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ, ο Σούλης Μαρκόπουλος θα παραμείνει στον πάγκο της ομάδας, ενώ θα υπάρξει και συνεργασία του «Δικεφάλου» με ομάδα του ΝΒΑ.