By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Και ο παρατηρητής «καίει» τον Ολυμπιακό για το ντέρμπι!
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
SUPERLEAGUEΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Και ο παρατηρητής «καίει» τον Ολυμπιακό για το ντέρμπι!

Τhessports
Last updated: 03/12/2019 23:34
Τhessports
Share
SHARE

Αναφορά στα επεισόδια από άτομα με διαπιστεύσεις του Ολυμπιακού και στον τραυματία αστυνομικό και από τον παρατηρητή της Super League εκτός από την έκθεση της Αστυνομίας.

Πλήρης αναφορά στα επεισόδια που έγιναν πριν από την έναρξη του ντέρμπι Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, κάνει στην έκθεση του ο παρατηρητής αγώνα της Super League Γιώργος Τζοβάρας και κάνει ακόμη πιο δύσκολη την ήδη επιβαρυμένη θέση του Ολυμπιακού,

Μετά την αστυνομία, την έκθεση και η έκθεση του παρατηρητή της Λίγκας, την οποία αποκαλύπτει η ιστοσελίδα«Δικογραφίες» κάνει αναφορά στα επεισόδια προς την αποστολή του ΠΑΟΚ από άτομα με διαπιστεύσεις του Ολυμπιακού, αλλά και με την Αστυνμία και στον τραυματισμό του αστυνομικού.

Έτσι, τηρούνται οι προϋποθέσεις του άρθρου 15, 4β. του Πειθαρχικού Κώδικα που προβλέπει τιμωρία έδρας 2-4 αγωνιστικές (ποινή που ο Ολυμπιακός θα εκτίσει εφόσον του επιβληθεί και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό) και πρόστιμο 50.000 – 250.000 ευρώ.

Επίσης, εκθέτει τον Ολυμπιακό καθώς αναφέρει ότι τόσο ο υπεύθυνος των εγκαταστάσεων, αλλά και ο Κώστας Καραπαπάς του δήλωσαν ότι η πόρτα που οδηγεί προς τον δρόμο για τα αποδυτήρια, θα παραμείνει κλειστή, παρά τα όσα αντίθετα, είχαν συμφωνηθεί στην πρωινή σύσκεψη.

Αναλυτικά η έκθεση του παρατηρητή της Super League:ε

Ωρα 17.10

Με τη συνοδεία του βοηθού παρατηρητή πήγα να ελέγξω τη συρομενη πόρτα εισόδου του ειδικού χώρου στάθμευσης των λεωφορείων μεταφοράς αθλητικών αποστολών.

Διαπίστωσα ότι ήταν κλειστή.

Μετ’ ολίγου εμφανίστηκε ο υπεύθυνος εγκατάστασης Βασιλειάδης Βασ. ο οποίος μας δήλωσε ότι η πόρτα θα παραμείνει κλειστή. Την ίδια απάντηση πήραμε και από τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Καραπαπά.

Κάλεσα τον Ταξίαρχο κ. Γεωργόπουλο Παν., τους υπεύθυνους ασφαλείας των δύο ομάδων, και τον εκπρόσωπο της Σούπερ Λιγκ κ. Άκη Τάκη και τους ενημέρωσα για το γεγονός της μη τήρησης των συμφωνηθέντων στην πρωινή σύσκεψη.

Έθεσα θέμα ασφάλειας της μετακίνησης των αποστολών μέχρι τα αποδυτήρια (100 μ.) διότι υπήρχαν στη μικρή παράπλευρη πόρτα εισόδου που υποδείχθηκε ως η μόνη είσοδος, αρκετά άτομα καθώς και εντός αυτού σε όλη τη διαδρομή προς τα αποδυτήρια.

Αν και έγιναν προσπάθειες να απομακρυνθούν εντελώς δεν κατέστη δυνατόν.

Με απόφαση της ΕΛ.ΑΣ τοποθετήθηκαν δύο διμοιρίες εντός του ειδικού χώρου στάθμευσης που θα εξασφάλιζαν την ασφαλή μετακίνηση της αποστολή του ΠΑΟΚ μέχρι τα αποδυτήρια.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ περιφρουρούμενη από τις δύο διμοιρίες (δεξιά – αριστερά) κατευθύνθηκε προς τα αποδυτήρια.

Μετά την πορεία 30 μ. περίπου δέχθηκαν φραστικές επιθέσεις «θα σας γαμ…» «πουτ…» κλπ. από 15-20 άτομα φέροντα διαπιστεύσεις της ΠΑΕ Ολυμπιακός καθώς και ρίψη ενός μπουκαλιού νερού προς τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ευρίσκοντο στο εντός του ειδικού χώρου στάθμευσης, στο ύψος της εισόδου «διοίκησης – δημοσιογράφοι», χωρίς να πετύχει κάποιον.

Απευθύνθηκαν από τις παρευρισκόμενες αστυνομικές δυνάμεις ώστε να απομακρυνθούν τα μέλη της αποστολής του ΠΑΟΚ, με τη χρήση ασπίδων και των γκλομπς.

Μετά το συμβάν, με κάλεσε ο επικεφαλής μέτρων τάξης και μου υπέδειξε τραυματία αστυνομικό από το προηγούμενο γεγονός, κατά δήλωση του.

Κατά την ανάπαυλα του ημιχρόνου

Με την είσοδο των ομάδων και των διαιτητών στα αποδυτήρια, η πόρτα που οδηγεί προς τα αποδυτήρια των διαιτητών, του Ολυμπιακού, είχε κλείσει κατά το ήμισυ (αποτελείται από δύο φύλα).

Ο εκπρόσωπος της φιλοξενούμενης ομάδας κ. Σαραϊδάρης Δημήτριος δηλωμένος στο φύλο αγώνα ως γενικός αρχηγός αποπειράθηκε να ανοίξει και το έτερο κλειστό φύλο της πόρτας.

Ο ευρισκόμενος εκεί Κρητικός Σταύρος, αν. υπεύθυνος ασφαλείας είχε μαζί του φραστικό επεισόδιο.

Ταυτόχρονα, εντός του χώρου των αποδυτηρίων είχαν εισέλθει παράτυπα επιπλέον 8 άτομα με διαπιστεύσεις της γηπεδούχου τα οποία απωθήθηκαν από τις παρευρισκόμενες δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ».

Σχετικά άρθρα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
Αντέδρασε στις φήμες ο Ντεσπόντοφ: «Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ!»
«Αποσύρθηκε για Τζόλη η Ρόμα»
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Έστησαν ενέδρα στον Πέτρο Κόκκαλη!
Next Article Ο καιρός σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Τελευταία νέα

«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΕΕΑ στον Προμηθέα!
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Πάει και για Μήτογλου ο Ηρακλής!
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΔΕΑΒ σε Παναθηναϊκό και Γιαννακόπουλο
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Follow US