By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Παλαίμαχοι ΠΑΟΚ κατά Σάββα Θεοδωρίδη : “Κάθε προσβλητική αναφορά επιστρέφει σε αυτόν και την ομάδα του”!
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedΠΑΟΚ

Παλαίμαχοι ΠΑΟΚ κατά Σάββα Θεοδωρίδη : “Κάθε προσβλητική αναφορά επιστρέφει σε αυτόν και την ομάδα του”!

Τhessports
Last updated: 17/12/2019 15:02
Τhessports
Share
SHARE

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ με αφορμή τις προσβλητικές αναφορές του Σάββα Θεοδωρίδη εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα.

Αναλυτικά η θέση των βετεράνων παικτών του Δικεφάλου :

Έχοντας εξασφαλίσει λόγω της ιδιότητας του βετεράνου, αμέτρητες εμπειρίες, αντιλαμβανόμαστε πιο διαφορετικά από τον καθένα, την αντιπαλότητα που γεννά το ποδοσφαιρικό περιβάλλον. Η διαδρομή και οι εμπειρίες μας, μας έκαναν σχεδόν να τις απομυθοποιήσουμε, γνωρίζοντας ότι πολλά λέγονται για να λέγονται και τα περισσότερα είναι απόρροια στιγμιαίου εκνευρισμού.
Ωστόσο, οι επαναλαμβανόμενα προσβλητικές αναφορές του επιτίμου προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Σάββα Θεοδωρίδη, στον ΠΑΟΚ, ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα επίπεδα των εφήμερων διενέξεων, αφού υποτιμούν έναν ολόκληρο σύλλογο.
Προσβάλουν την ιστορία, τις ρίζες μας, το έμβλημά, τους ιδρυτές μας, τους χιλιάδες πρόσφυγες που μέσω του ΠΑΟΚ, κράτησαν ζωντανή τη θύμηση των χαμένων πατρίδων, όσους ανεξαιρέτως αποτελούν μικρό ή μεγάλο κομμάτι της πορείας του, από το 1926 μέχρι σήμερα.
Σε αυτούς συμπεριλαμβανόμαστε κι εμείς, που υπηρετήσαμε το σύλλογο και ματώσαμε για τη φανέλα του.
Ούτε το τελευταίο βάζει φρένο στον κ. Θεοδωρίδη, που ίσως λόγω ηλικίας λησμονεί πως επίσης φέρει τον τίτλο, του βετεράνου ποδοσφαιριστή.
Με τους περισσότερους εξ΄ημών να έχουμε πρωταγωνιστήσει στη δημιουργία της μεγαλύτερης παράδοσης στην ποδοσφαιρική ιστορία και κάποιους να έχουμε υπογράψει τις μεγαλύτερες εντός κι εκτός έδρας ήττες της ομάδας του, θα μπορούσαμε να του απαντήσουμε με πιο «ποδοσφαιρικά» επιχειρήματα.
Θα τον βοηθούσε να καταλάβει πως κάθε προσβλητική αναφορά ειδικά στον ΠΑΟΚ, επιστρέφει αυτόματα στον ίδιο και την ομάδα του.
Δε θα το κάνουμε, αφού υποχρεωτικά θα πέσουμε στο επίπεδο του κι έχουμε μάθει να σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους. Ακόμα κι εκείνους που δε μας σέβονται.
Ειδικά τον κ. Θεοδωρίδη, που με τα παραληρήματα του καταφέρνει να είναι ο πρώτος επίτιμος που υποτιμά την ίδια του την ομάδα.

Το Δ/Σ του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών ΠΑΟΚ

Σχετικά άρθρα

Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
Αντέδρασε στις φήμες ο Ντεσπόντοφ: «Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ!»
Έκανε πίσω για Γιαννούλη ο Ολυμπιακός!
«Ανέβηκε» ο ΠΑΟΚ: Η πρόταση για Γιαννούλη στην Άουγκσμπουργκ
Συνεχίζουν στον ΠΑΟΚ Ομορούγι και Περσίδης
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Δώνης : “Θέλω να δουλέψω σε άλλη χώρα στην Ευρώπη”
Next Article Απάντηση Βόλου σε Ολυμπιακό : “Έλεγχος ντόπινγκ στις αποστολές και των δύο ομάδων”

Τελευταία νέα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΕΕΑ στον Προμηθέα!
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Follow US