Βρήκαν τον γκαντέμη οι Βραζιλιάνοι

Οι Βραζιλιάνοι προσπαθούν να συνέλθουν από την βαριά ήττα στον ημιτελικό του Μουντιάλ, αλλά αν κρίνει κανείς από τον Τύπο της χώρας, μάλλον η κατάσταση έχει ξεφύγει. Και δεν είναι μόνο οι αποδοκιμασίες προς τους παίκτες τους, αλλά και οι… προλήψεις.

Σύμφωνα με αυτές λοιπόν ένας από τους βασικούς λόγους της ήττας της Βραζιλίας είναι ο Μικ Τζάγκερ. Ο Βρετανός ροκ σταρ βρέθηκε στις κερκίδες του Σταδίου Μινεϊράο στο Μπέλο Οριζόντε υποστηρίζοντας την Βραζιλία με τον γιο του, Λούκας.

Οι Βραζιλιάνοι οπαδοί τον έχουν χαρακτηρίσει γκαντέμη, διότι όποτε εμφανίζεται δημόσια να υποστηρίζει κάποια ομάδα, αυτή χάνει.

Πιο συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια συναυλίας στη Ρώμη, είχε πει προς το κοινό ότι η εθνική Ιταλίας θα κερδίσει την Ουρουγουάη, κάτι που δεν έγινε. Το ίδιο συνέβη και στη Λισαβόνα με παρόμοια δήλωση, αλλά και η εθνική Πορτογαλίας, αποκλείστηκε.

Όσο για την Βραζιλία, στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010 στη Νότια Αφρική, ο Τζάγκερ εμφανίστηκε στο γήπεδο του αγώνα της σελεσάο με την Ολλανδία φορώντας βραζιλιάνικη φανέλα. Μαντέψτε ποιος έχασε…