«Ο Ηρακλής αλλάζει σελίδα»

Ο Νίκος Παπαδόπουλος συνεχίζει στον πάγκο του Ηρακλή και στη σημερινή συνέντευξη Τύπου μίλησε για τους στόχους και τις φιλοδοξίες που έχει ενόψει της νέας σεζόν.

Γι’ αυτό και ο Ελληνας τεχνικός ευχαρίστησε τον κ. Παπαθανασάκη «για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου» χαρακτηρίζοντας τυπικό την ανάληψη της ΠΑΕ Ηρακλής από τον Ελληνα ομογενή από τον Καναδά.

«Ο Ηρακλής αλλάζει σελίδα μιλήσαμε με τον . Παπαθανασάκη και καταλήξαμε ότι πρέπει να κοιτάξουμε το θέμα της οργάνωσης. Είναι θετικό ότι είχα μια πλήρη άποψη για το ρόστερ και το τι χρειάζεται να γίνει για να πετύχουμε τον στόχο μας. Κρατήσαμε τους παίκτες που θέλαμε, θα είναι η βάση της ομάδας και μαζί με τα νέα παιδιά που θα έρθουν στον Ηρακλή, θα δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα», υποστήριξε ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Σύμφωνα με τον προπονητή του Ηρακλή το ρόστερ της ομάδας θα αποτελείται από 27-28 ποδοσφαριστές, ενώ θα γίνουν οκτώ συνολικά φιλικά παιχνίδια κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Αύριο θα ανακοινωθεί το προπονητικό κέντρο όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.