Το είπαν: #SomosTodosAlemanha!

Οι Βραζιλιάνοι έχουν τον… καημό τους, μετά την επτάρα από την Γερμανία, τα βάζουν με τον Σκολάρι και τους ποδοσφαιριστές, αλλά δεν ξεχνούν να πικάρουν τους Αργεντινούς, σε μια προσπάθεια να παρηγορηθούν μετά από το διασυρμό της εθνικής ομάδας της χώρας τους. Η παρουσία της αλμπισελέστε στον τελικό μοιάζει με… εφιάλτη για τους Βραζιλιάνους, πολύ περισσότερο να κερδίσει η Αργεντινή το Παγκόσμιο Κύπελλο μέσα στη χώρα τους!

Η βραζιλιάνικη αθλητική εφημερίδα Lance στο εξώφυλλό της χρησιμοποιεί το hashtag #SomosTodosAlemanha! (Ολοι είμαστε με τη Γερμανία), υποστηρίζοντας ξεκάθαρα την Γερμανία, αλλά επισημαίνοντας πως «η Αργεντινή πηγαίνει μέχρι το τέλος και αυτό μοιάζει με… κίνδυνο”!

«Η Αργεντινή έχει ένα τελικό όνειρο», σημείωσε η Marca, ενώ η Gazzetta dello Sport κάνει λόγο για ένα ιερό τελικό μεταξύ της Αργεντινής και της Γερμανίας, όπου κατάγονται οι δύο τελευταίοι Πάπες.

Από την πλευρά της, η γερμανική Bild στέλνει ένα μήνυμα στην ομάδα του Σαμπέγια: “Καλώς ήρθατε στον τελικό, και συγχαρητήρια για τη δεύτερη θέση».