Στην Ιταλία μιλούν για φιλικό Άρης-Τζένοα!

Πολλές λεπτομέρειες για τα φιλικά προετοιμασίας του Άρη δεν έχουν γίνει γνωστές. Για την ακρίβεια αν και υπάρχουν συζητήσεις και πιθανόν να έχουν «κλείσει» κάποια, επίσημα τουλάχιστον, δεν υπάρχει καμία ανακοίνωση.

Από την Ιταλία ωστόσο, έρχεται μία είδηση που αφορά στον Άρη και ένα σημαντικό φιλικό παιχνίδι που (προφανώς) βρίσκεται στα σκαριά. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Rete24 η Τζένοα έχει προγραμματίσει τους αγώνες προετοιμασίας της και μέσα σε αυτούς ενδεχομένως να προστεθεί κι ένας με τον Άρη, μιας και οι Γενοβέζοι δεν έχουν αποφασίσει ακόμη αν θα αποδεχτούν τις προτάσεις που έχουν από την Μπαστιά (για φιλικό στην Κορσική) και από τους «κίτρινους» (για αγώνα στην Θεσσαλονίκη).

Στο ρεπορτάζ δεν υπάρχει κάποια διευκρίνιση για ημερομηνία, αλλά από τα συμφραζόμενα μπορεί κανείς να καταλήξει στο συμπέρασμα ότι μιλάμε για μετά τις 9 Αυγούστου.

Σημειώνεται πως στην Τζένοα αγωνίζονται και δύο διεθνείς Έλληνας, ο Γιάννης Φετφατζίδης και ο Παναγιώτης Ταχτσίδης, ενώ αν τελικά οριστικοποιηθεί το φιλικό, δεν εντάσσεται στις προσπάθειες της Macron για το παιχνίδι για τα 100 χρόνια του Άρη, μιας και η Τζένοα «ντύνεται» από άλλη εταιρεία.