Κυκλοφόρησε με πρόκριση της Ολλανδίας!

Με τον θριαμβευτικό τίτλο: «Γίπι-κα-γι, γαμ******, φέρτε μας τη Γερμανία να τους ξεσκίσουμε» κυκλοφόρησε σήμερα η εφημερίδα Spits στην Ολλανδία, μόνο που λογάριαζε χωρίς τον Ρομέρο και τον Μάξι Ροντρίγκεζ… Και έμεινε με το “«Γίπι-κα-γι” τη διάσημη ατάκα από την ταινία του Μπρους Γουίλις “Πολύ σκληρός για να πεθάνει”!

Η Αργεντινή απέκλεισε την Ολλανδία στη διαδικασία των πέναλτι και εξέθεσε την εφημερίδα που «έκλεισε» το φύλλο της πριν ολοκληρωθεί η αναμέτρηση στο Σάο Πάολο!

Γενικότερα υπήρχαν τέτοιου είδους προβλήματα στην Ολλανδία, αφού ο ημιτελικός Ολλανδίας και Αργεντινής τελείωνε μετά τα μεσάνυχτα και εκείνη την ώρα τα τυπογραφεία στο Άμστερνταμ είχαν κλείσει. Οι περισσότερες εφημερίδες (εκτός αυτών που είχαν δικά τους πιεστήρια) αποφάσισαν να μην βάλουν το αποτέλεσμα του αγώνα, αλλά η συγκεκριμένη εφημερίδα, που μοιράζεται δωρεάν σε δεκάδες σημεία του Άμστερνταμ, αποφάσισε να παίξει «κορώνα γράμματα» ποντάροντας σε νίκη των «οράνιε». Διαψεύστηκαν…

spits-1

Δεκάδες Ολλανδοί που περνούσαν το πρωί της Πέμπτης μπροστά από τα σημεία διάθεσης της δωρεάν εφημερίδας κοντοστέκονταν ο ένας μετά τον άλλον. Κι αυτό γιατί το πρωτοσέλιδο ενημέρωνε για τη νίκη της εθνικής Ολλανδίας, με έναν Άριεν Ρόμπεν να πανηγυρίζει την (υποτιθέμενη) πρόκριση!

Η εξήγηση βρισκόταν μέσα στο έντυπο. Το πρωτοσέλιδο εκείνο είχε κλείσει ενώ το αποτέλεσμα ήταν ακόμη ανοικτό και έτσι υπήρχε και δεύτερο πρωτοσέλιδο, με τον τίτλο «Αποκλεισμός».

spits-3