Ο Ιβάν αποφασίζει για δύο παίκτες…

Ζήσης Βρύζας και Αγγελος Αναστασιάδης έχουν καταλήξει σε δύο ποδοσφαιριστές και απομένει το τελικό ΟΚ του Ιβάν Σαββίδη για να κλείσουν οι μεταγραφές.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για δύο ποδοσφαιριστές από το εξωτερικό, τα ονόματα των οποίων δεν έχουν κυκλοφορήσει, με το μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να έχει στα χέρια του όλα τα στοιχεία (αγωνιστικά, οικονομικά) και σήμερα ή αύριο να αποφασίζει οριστικά αν θα ανάψει το πράσινο φως για την απόκτησή τους.

Τόσο ο πρόεδρος της ΠΑΕ, όσο και ο προπονητής του ΠΑΟΚ έχουν καταλήξει στις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις που πρέπει άμεσα να γίνουν προκειμένου η ομάδα σε θέσεις που αυτή την στιγμή εμφανίζεται σχεδόν «γυμνή» και με ελάχιστες επιλογές.

Το πρόβλημα εντοπίζεται στα άκρα της μεσαίας γραμμής και στη θέση του κεντρικού αμυντικού, όπου ναι μεν ο Χουάν Ινσαουράλδε είναι πάντα μέσα στα υπόψην, αλλά φαίνεται πως η περίπτωσή του δύσκολα θα προχωρήσει άμεσα.

Κι ο Αναστασιάδης θέλει άμεσα να έχει τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του, καθώς ο χρόνος περνάει και η ομάδα δεν ενισχύεται σε θέσεις – κλειδιά.