Κοντά στην αλλαγή ο Απόλλων 1926

Από την ερχόμενη εβδομάδα θα τρέξουν οι εξελίξεις στον Απόλλωνα 1926 σύμφωνα και με τα όσα υποστήριξε σήμερα ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Αχιλλέας Χαραλαμπίδης.

«Αν όλα πάνε καλά στην τελική συνάντηση που θα έχουμε μέσα στην εβδομάδα και αν μπουν οι δικλείδες από πλευράς του Απόλλωνα για ενδεχόμενο πώληση ή και του ΑΦΜ τότε η συμφωνία θα κλείσει», τόνισε ο κ. Χαραλαμπίδης που θα παραμείνει μεγαλομέτοχος, αλλά όπως είπε: «μπορεί να είμαι μεγαλομέτοχος, αλλά τα χρέη θα βαραίνουν αυτούς που υπογράφουν ως πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος…».

«Κάναμε ένα μεγάλο αγώνα για να έρθει η ομάδα εδώ που είναι χωρίς χρέη. Και αυτό είναι ένα μπόνους για τους ενδιαφερόμενους επενδυτές. Αν δώσω την ομάδα δεν θα πάρω χρήματα. Απλώς θέλω να διασφαλίσω την ομάδα και να μην ξαναζήσουμε όλα όσα ζήσαμε στον παρελθόν», εξήγησε ο κ. Χαραλαμπίδης μιλώντας στον Arena FM, επιβεβαιώνοντας πως ο επιχειρηματίας Παναγιώτης Πιαστόπουλος, που έχει παίξει ποδόσφαιρο στον Απόλλωνα και τώρα είναι έφορος στις ακαδημίες ποδοσφαίρου του συλλόγου, θα είναι ο νέος πρόεδρος της ομάδας αν κλείσει η συμφωνία. «Είναι κάτοικος Καλαμαριάς, έχει κατάστημα στην περιοχή και θα είναι ο νέος πρόεδρος. Οφείλουμε να τους στηρίξουμε και να τους βοηθήσουμε».

Σύμφωνα με τον κ. Πιαστόπουλο «εγώ και μια παρέα φίλων ενδιαφερόμαστε για τον Απόλλωνα. Θέλουμε να αναλάβουμε τον Απόλλωνα και θα θέλαμε να γνωρίζουμε αν ο κ. Χαραλαμπίδης θέλει αντίτιμο ή παραδίδει τις μετοχές», είπε, ενώ διευκρίνισε ότι η αγγλική εταιρία SMWW δεν είναι από πίσω, απλά θα παρέχει τεχνογνωσία.