Το μήνυμα του Μαραντόνα σε Μέσι (vds)

Δείτε το βίντεο με την… προφητεία του Ντιέγκο Μαραντόνα ενόψει του αυριανού τελικού . Λίγες ώρες πριν από την σέντρα του αγώνα στο Μαρακανά ο Ντιεγκίτο υποστήριξε ότι ο Μέσι θα σκοράρει δύο γκολ και φυσικά η Αργεντινή θα κερδίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο!

Στο μήνυμα που έστειλε προς τον Λιονέλ Μέσι και τους υπόλοιπους παίκτες της «αλμπισελέστε» ο Μαραντόνα λέει: «Η Κυριακή είναι το παιχνίδι σου. Γίνε ο ηγέτης της ομάδας, για να πάρεις το Παγκόσμιο Κύπελλο μέσα στο Μαρακανά».

«Ο Μέσι θα σκοράρει δύο γκολ» είπε ο Μαραντόνα και στράφηκε προς την κάμερα κοιτώντας ευθεία κατά τη διάρκεια μιας τηλεοπτικής εκπομπής: «Αυτοί (οι Βραζιλιάνοι), δεν θα το ξεχάσουν ποτέ»!

Σύμφωνα με το θρυλικό «δεκάρι» της Αργεντινής ο Μέσι και ο Ματσεράνο θα είναι οι πρωταγωνιστές του τελικού στο Ρίο: «Σοβαρά, ο καθένας λέει ότι την Κυριακή θα υπάρξουν στον τελικό ο Ματσεράνο και δέκα άλλοι. θα ήθελα να πω ότι θα υπάρχουν ο Ματσεράνο, ο Μέσι και άλλοι εννέα».

Ο Μαραντόνα εκτός από την αναφορά του στον Μέσι και στον Ματσεράνο έστειλε μήνυμα και προς την Γερμανία: «Θα δείτε ότι δεν είμαστε Βραζιλία»!

Δείτε το βίντεο εδώ: