“Πάμε στην Λισαβόνα, να τα δώσουμε όλα”

Στην κάμερα της NOVA μίλησε ο Στέφανος Αθανασιάδης, ο οποίος τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ χρειαζόταν λίγη περισσότερη τύχη για να πάρει το αποτέλεσμα. Παράλληλα, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Μπενφίκα και έδωσε το σύνθημα για τον επαναληπτικό στην Πορτογαλία.

Για τον αγώνα: “Πρώτα απ« όλα θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στην ομάδα, αλλά και στον κόσμο γι» αυτή τη στήριξη που είχαμε 90 λεπτά, εμείς προσωπικά ξέραμε ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα πάρα πολύ καλή, αλλά πιστεύω με την εικόνα του παιχνιδιού αν είχαμε λίγο περισσότερη τύχη ίσως το σκορ να ήταν διαφορετικό”.

Για το πλάνο που είχε ο ΠΑΟΚ για τον αγώνα: “Αυτό που έπρεπε εμείς, είμαστε, ήτανε να είναι όλες οι γραμμές κοντά, να μην αφήσουμε χώρους στην πλάτη μας για μια κάθετη πάσα, πιστεύω ότι το κάναμε πάρα πολύ καλά σ« όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και την απόλυτη συγκέντρωση πιστεύω ότι την είχαμε, αλλά όπως είπα λίγο περισσότερη τύχη ίσως το σκορ να ήταν διαφορετικό”.

Για την Μπενφίκα: “Εντάξει, είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, πάρα πολύ δουλεμένη, με συγκεκριμένο πλάνο παιχνιδιού, αυτό που ήταν να κάνουμε εμείς όπως είπα πριν ήταν να μείνουμε συγκεντρωμένοι και κοντά οι γραμμές, πιστεύω το καταφέραμε, αλλά έτσι είναι η μπάλα, καταφέραμε, δεχθήκαμε ένα γκολ, το οποίο κατά τη γνώμη μου είναι οφσάιντ, αλλά αυτό δεν έχει καμίa σημασία, συνεχίζουμε”.

Για τον δεύτερο αγώνα: “Τίποτα, έχουμε ακόμα ένα ημίχρονο, θα πάμε εμείς στη Λισαβόνα να τα δώσουμε όλα, πάλι συγκεντρωμένοι για να καταφέρουμε να πετύχουμε την πρόκριση”.

Για το εκτός έδρας σερί του ΠΑΟΚ: “Σίγουρα μακάρι να συνεχιστεί και στο επόμενο παιχνίδι, να καταφέρουμε να» χουμε περισσότερη τύχη κι ίσως το διατηρήσουμε”.