By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Κυριάκος: «Να απαντήσει αγωνιστικά ο ΠΑΟΚ!»
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
ΠΑΟΚΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κυριάκος: «Να απαντήσει αγωνιστικά ο ΠΑΟΚ!»

Τhessports
Last updated: 18/02/2020 20:03
Τhessports
Share
SHARE

Για το επερχόμενο μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό στην Τούμπα μίλησε, σε ραδιοφωνική  συνέντευξη που παραχώρησε ο Γραμματέας Επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ, και πρώην υπεύθυνος επικοινωνίας του Δικεφάλου, Κυριάκος Κυριάκος.

Αναλυτικά, τα όσα είπε στο «Αθλητικό Metropolis»:

Για το πώς είναι να μην έχει το βάρος της προετοιμασίας ενός ντέρμπι πάνω του: «Τρώγομαι. Αυτές είναι οι ωραίες οι εβδομάδες, ανεβάζουν την αδρεναλίνη. Έχει πολλές απαιτήσεις και λεπτομέρειες. Ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες. Έχει αλλάξει λίγο ο χάρτης και ο ανταγωνισμός στην Ελλάδα. Είναι παράσημο αυτό για τον ΠΑΟΚ. Πλέον αντιμετωπίζεται ως ο ένας από τους δύο πόλους του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αυτό σημαίνει ότι μεγάλωσε, έφτασε στο σημείο που ήθελε και ονειρευόταν να φτάσει αλλά αυτό δεν φέρνει μόνο χαρές αλλά και ευθύνες».

Το ντέρμπι ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού: «Είμαστε άμαθοι στη διαδικασία σκληρού πρωταθλητισμού. Ο ΠΑΟΚ πλέον έφτασε στο σημείο για να αντιμετωπίζει και αυτόν τον ανταγωνισμό. Το ότι είμαστε άμαθοι δεν είναι δικαιολογία για να μην αντιδρούμε σωστά. Θέλει περισσότερο λογική και να περιμένεις. Οι αντίπαλοι δεν θα χειροκροτήσουν την αναγέννηση του ΠΑΟΚ αλλά προσπαθήσουν να του ροκανίσουν το πλεονέκτημα με οποιονδήποτε τρόπο. Άρα θα πρέπει ο ΠΑΟΚ να έχει την ψυχραιμία και το μυαλό μέσα στο κεφάλι γιατί θα έρθουν κι άλλα. Δεν τελειώνει εδώ αυτή η κόντρα».

Εάν είναι έτοιμος ο ΠΑΟΚ για το ντέρμπι: «Οι ομάδες σκληρού πρωταθλητισμού ζουν με αυτήν την απαίτηση και υψηλή πίεση. Ο ΠΑΟΚ από τη στιγμή που ήρθε το πρωτάθλημα η διατήρηση σε αυτό το γκρουπ έχει άλλες απαιτήσεις. Δεν φτάνει πλέον να ζεις ως πρωταθλητής και να ζεις νομοτελειακά αλλά πρέπει να διεκδικείς και να δημιουργείς τις συνθήκες του παιχνιδιού. Αυτό γίνεται μόνο εάν είσαι συντονισμένος σε όλα τα επίπεδα. Πρέπει να δημιουργείς τις συνθήκες για να αντέξεις σε αυτό το σημείο. Ο ΠΑΟΚ τα πάει εξαιρετικά. Δεν ξέρω τι θα γίνει στο τέλος. Το πρωτάθλημα κρίνεται στις λεπτομέρειες. Κάποια στιγμή είπα ότι μπορεί να έχουμε και αήττητο δευτεραθλητή όπως πήγαινε καθώς φαινόταν ότι μπορείς να χάσεις το πρωτάθλημα με δύο ισοπαλίες όπως πήγαιναν οι δύο ομάδες. Ανεξάρτητα με το τι θα γίνει ο ΠΑΟΚ πέτυχε και απέδειξε ότι έφτασε εκεί που έφτασε για να μείνει».

Εάν είναι καλά θωρακισμένος ο ΠΑΟΚ και εκτός γηπέδου: «Δεν πρέπει να σπαταλάμε ενέργεια για τους αντιπάλους μας που προσπαθούν να μας φθείρουν. Είναι κάτι αναμενόμενο και λογικό. Εμείς θα πρέπει να χρησιμοποιούμε όλα τα δικά μας όπλα, να είμαστ ψύχραιμοι και να μην χάνουμε το δίκαιο που έχουμε, να λειτουργούμε με έναν τρόπο που να δείχνει τη δύναμη, την πυγμή, την αποφασιστικότητα και την ικανότητα μας. Ο ΠΑΟΚ έχει το καλύτερο τιμ από όλες τις πλευρές. Είναι ένας επικοινωνιακός πόλεμος και όχι ουσιαστικός. Ο Ολυμπιακός βασιζόμενος σε κάποια πράγματα που τα θεωρεί εκείνος ύποπτα θα προσπαθήσει να το αναγάγει σε πόλεμο εντυπώσεων. Από ότι καταλαβαίνω δεν τίθεται θέμα πολυϊδιοκτησίας. Επομένως δεν χρειάζεται να χάνουμε τα λογικά μας. Έχουμε ένα παιχνίδι μπροστά μας. Ένα παιχνίδι που είναι ύποπτο και ύπουλο. Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ καλή ομάδα, χρειάζεται σεβασμό και προσοχή με βάση την αγωνιστική του εικόνα. Θεωρώ ότι και εμείς είμαστε μια καλή ομάδα, έχω την αίσθηση ότι η έδρα θα παίξει το ρόλο της. Η ομάδα δεν πρέπει να δώσει απαντήσεις για το τι γίνεται στα δικαστήρια αλλά για το αγωνιστικά ζητήματα. Να δούμε ένα παιχνίδι που δεν θα βγάλει πρωταθλητή αλλά θα δώσει μια άλλη ψυχολογία στον ΠΑΟΚ που πέρασε κάποια σκαμπανεβάσματα να πιστέψει ότι και φέτος είναι το φαβορί για να κατακτήσει το πρωτάθλημα».

Την ατάκα που τον εντυπωσιάσε περισσότερο: «Δεν θυμάμαι συγκεκριμένη. Θυμάμαι ότι στα παιχνίδια που πηγαίναμε είχαμε μια αίσθηση ανωτερότητας και όχι σε αυτά που πηγαίναμε με το μαχαίρι στα δόντια. Θυμάμαι τα παιχνίδι με το Σάντος και πηγαίναμε σαν να πήγαινε ο πρωταθλητής. Πηγαίναμε με αέρα. Έχω την αίσθηση ότι το ψυχολογικό κομμάτι δεν έχει να αποδείξει κάτι. Εάν ο ΠΑΟΚ πάρει το νταμπλ πάρει θα έχει πάρει σε τρία χρόνια όσους τίτλους πήρε τα χρόνια ιστορίας του τα υπόλοιπα. Να μην μεταφερθεί η ένταση των δικαστηρίων μέσα στο γήπεδο».

Σχετικά άρθρα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
Αντέδρασε στις φήμες ο Ντεσπόντοφ: «Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ!»
«Αποσύρθηκε για Τζόλη η Ρόμα»
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Ετοιμάζουν κινητοποιήσεις οι οπαδοί του Άρη
Next Article Σε απολογία ο Άρης!

Τελευταία νέα

«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΕΕΑ στον Προμηθέα!
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Πάει και για Μήτογλου ο Ηρακλής!
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΔΕΑΒ σε Παναθηναϊκό και Γιαννακόπουλο
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Follow US