By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Ο Σεμέδο εκθέτει τον Ολυμπιακό και ο Ολυμπιακός αδειάζει τον Σεμέδο
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
SUPERLEAGUEΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Σεμέδο εκθέτει τον Ολυμπιακό και ο Ολυμπιακός αδειάζει τον Σεμέδο

Τhessports
Last updated: 21/02/2020 13:56
Τhessports
Share
SHARE
Ο Ολυμπιακός αντέδρασε διαρρέοντας ότι είχαν ενημερώσει τον Σεμέδο για την κίτρινη! Δείτε τις δηλώσεις του Πορτογάλου, μαζί με όσες… δεν μεταφράστηκαν.

Ο Πορτογάλος στόπερ θα χάσει τον επαναληπτικό του Λονδίνου την επόμενη εβδομάδα, καθώς στο χθεσινό (20/2) παιχνίδι με την Άρσεναλ “κιτρινίστηκε” από τον Γερμανό διαιτητή Τσβάιερ και συμπλήρωσε το όριο των καρτών.

Ωστόσο ιδιαίτερα αίσθηση προκάλεσαν οι δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα ο αμυντικός του Ολυμπιακού, λέγοντας το… απίθανο, γι’ αυτό το επίπεδο, πως δεν γνώριζε ότι με μία κίτρινη θα έχανε τον επόμενο αγώνα.

«Ήμουν συγκεντρωμένος στο παιχνίδι. Δεν ήξερα πως με μία κίτρινη θα έμενα εκτός του επόμενου αγώνα. Αυτή τη στιγμή δεν πρέπει να σκεφτόμαστε ότι θα λείπω εγώ, Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε ποιος θα παίζει και ποιος θα είναι εκτός. Το σημαντικό είναι η ομάδα», ήταν τα λόγια που μεταφέρθηκαν από τη μεταφράστρια του Ολυμπιακού.
Εδώ ωστόσο αξίζει να σημειώσουμε ότι δεν μεταφράστηκαν επακριβώς τα λόγια του Σεμέδο, ο οποίος έριξε ευθέως… μπηχτή στην ομάδα του.
Συγκεκριμένα ο αμυντικός των Πειραιωτών είπε επ’ ακριβώς:

«Σχετικά με το θέμα της κίτρινης κάρτας πιστεύω ότι είναι μία πληροφορία για την οποία θα πρέπει να ενημερώνεται ο παίκτης κι όχι να ψάχνει μόνος του αν με μία κάρτα μένει εκτός ή όχι». Ακολούθως δέχτηκε και νέα διευκρινιστική ερώτηση από τη μεταφράστρια για το αν πράγματι δεν γνώριζε πως βρισκόταν στο όριο, για να απαντήσει:

«Δεν ήξερα. Όπως είπα πριν ο παίκτης πρέπει να είναι προσηλωμένος στο παιχνίδι κι όχι αν θα πάρει μία κάρτα. Αυτή είναι μία πληροφορία που πρέπει να του δίνεται εκ των προτέρων».

Λίγες ώρες μετά όμως έρχεται το «άδειασμα» από την ίδια την ΠΑΕ Ολυμπιακός, η οποία σπεύδει να διαψεύσει τον διεθνή άσο! Συγκεκριμένα από το στρατόπεδο των «ερυθρολεύκων» ξεκαθαρίζεται ότι ο Σεμέδο είχε ενημερωθεί πριν το παιχνίδι από τους ιθύνοντες της ομάδας πως ήταν στο όριο των καρτών κι ως εκ τούτου, αυτονόητα, θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός στο παιχνίδι του.

Βεβαίως δεν του ειπώθηκε ευθέως αυτό, να παίξει δηλαδή πιο προσεκτικά, θεωρώντας από το τεχνικό τιμ ότι μπορεί να επηρεαστεί η συνολική εμφάνισή του.

Σχετικά άρθρα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
Αντέδρασε στις φήμες ο Ντεσπόντοφ: «Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ!»
«Αποσύρθηκε για Τζόλη η Ρόμα»
TAGGED:Super LeagueΟλυμπιακόςΠοδόσφαιρο
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Ζητά επιστροφή βαθμών ο Ολυμπιακός
Next Article Με τις γνωστές απουσίες

Τελευταία νέα

«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΕΕΑ στον Προμηθέα!
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Πάει και για Μήτογλου ο Ηρακλής!
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΔΕΑΒ σε Παναθηναϊκό και Γιαννακόπουλο
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Follow US