Το Κύπελλο Ασίας και ο Διούδης

Το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Κλαμπ Μπριζ για τον Σωκράτη Διούδη έχει ήδη… κυκλοφορήσει. Επίσημη πρόταση βέβαια για τον παίκτη ακόμη δεν έχει φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ, όμως στον Άρη (έχοντας προφανώς ενημέρωση από την πλευρά του ποδοσφαιριστή) την περιμένουν από στιγμή σε στιγμή.

Από Βέλγιο μεριά πάντως οι πληροφορίες είναι ελαφρώς διαφορετικές. Καταρχήν, ιθύνοντες της Μπριζ έχουν επιβεβαιώσει στον βέλγικο Τύπο ότι έχουν παρακολουθήσει τον παίκτη. Τον έχουν τσεκάρει, αλλά επίσημη πρόταση δεν έχουν αποφασίσει ακόμη να κάνουν, διότι εξετάζουν κι άλλες περιπτώσεις.

Πάντως στην Μπριζ, όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της χώρας, σύντομα θα προχωρήσουν σε απόκτηση γκολκίπερ. Κι αυτό διότι ο βασικός τερματοφύλακάς τους, ο Αυστραλός Μάθιου Ράιαν έχει κληθεί στην εθνική ομάδα της χώρας του για να συμμετάσχει στο ασιατικό κύπελλο (το αντίστοιχο EUROτης Ασίας) με την Αυστραλία να έχει πολλές πιθανότητες διάκρισης. Αυτό σημαίνει πως θα χάσει αρκετά παιχνίδια στην έναρξη της σεζόν.

Επίσης ο βελγικός Τύπος κάνει λόγο για ένα διαθέσιμο ποσό ύψους 200.000 ευρώ σε περίπτωση που γίνει κίνηση για τον Διούδη, αλλά γι’ αυτό το νούμερο επικαλούνται ως πηγή τα ελληνικά ΜΜΕ.