Το λαθρεμπόριο και το ποδόσφαιρο

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα στην ιστοσελίδα “tovima.gr” η υπόθεση της εξάρθρωσης κυκλώματος λαθρεμπορίας καυσίμων έχει και ποδοσφαιρικές διαστάσεις, καθώς όπως αναφέρεται ο κοριός της ΕΥΠ εντόπισε συνομιλία με ποδοσφαιριστή που του ζητήθηκε να έχει μειωμένη απόδοση.

Πιο αναλυτικά:

“Ποδοσφαιρική διάσταση στην έρευνα της ΕΛ.ΑΣ, που οδήγησε στην εξάρθρωση κυκλώματος λαθρεμπορίας καυσίμων, με τη συμμετοχή 17 ατόμων. Οπως προκύπτει από καταγεγραμμένες συνομιλίες μέσω του συστήματος υποκλοπών της ΕΥΠ, εμπλεκόμενος στο κύκλωμα επικοινωνεί με έλληνα ποδοσφαιριστή ΠΑΕ προκειμένου να έχει μειωμένη απόδοση ή να μην συμμετάσχει σε αγώνα της SuperLeague.

Σύμφωνα με πληροφορίες στους διαλόγους ακούγεται ο κατηγορούμενος, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης πρατηρίου βενζίνης, να έχει αυτές τις απαιτήσεις από τον ποδοσφαιριστή προκειμένου να κερδίσει στο στοίχημα αφού ο ποδοσφαιριστής φαίνεται πως του χρωστούσε σημαντικό χρηματικό ποσό.
Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία η ΕΛ.ΑΣ ήλεγξε όλα τα δεδομένα της συγκεκριμένης ποδοσφαιρικής αναμέτρησης, κάλεσε σε κατάθεση τον έλληνα ποδοσφαιριστή και απέστειλε τα στοιχεία στον εισαγγελέα για να αξιολογήσει την υπόθεση”.
ΠΗΓΗ: tovima.gr