“Εκστασιασμένος ο Πλατινί”

Ο υπουργός Αναπληρωτής Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, αλλά και υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Σταύρος Καλαφάτης, είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει την χθεσινή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα, παρέα με τον πρόεδρο της ΟΥΕΦΑ, Μισέλ Πλατινί, αλλά και τον πρόεδρο του “δικεφάλου” Ιβάν Σαββίδη και σήμερα μετέφερε τις εντυπώσεις του.

“Είχαμε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον κ. Πλατινί, σχετικά με το σκεπτικό που έχει για να προχωρήσει και να εξιχρονίσει περισσότερο ζητήματα που αφορούν την βελτίωση του ποδοσφαίρου” τόνισε αρχικά ο υπουργός στο “Arena FM” και σχετικά με την εντύπωση που αποκόμισε ο ισχυρός άνδρας της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας για την ατμόσφαιρα στην Τούμπα πρόσθεσε: “Ήταν εκστασιασμένος με αυτό που είδε και ειδικότερα με το τεράστιο πανό του ΣΦ ΠΑΟΚ Μηχανιώνας. Ήταν ενθουσιασμένος και το σχολίασε αρκετά”.

Σ’ ότι αφορά το γκολ οφ-σάιντ που πέτυχε η Μπενφίκα και αν το είδε ο Πλατινί, ο Σταύρος Καλαφάτης είπε: “Δεν μιλήσαμε γι’ αυτό και δεν έκανε κάποιο σχόλιο. Το έκανα εγώ απ΄μέσα μου, πολύ έντονα. Είδε το ριπλέι, αλλά δεν το σχολίασε. Δεν μπορούσε να κάνει και διαφορετικά”.