Μέσα ο Μάρτενς, έξω ο Βίτορ

Ο φάκελος «Μπενφίκα» μπαίνει προς το παρόν στην άκρη, θα ανοίξει πάλι το πρωί της Δευτέρας κι από σήμερα το πρωί η ζωή στον ΠΑΟΚ κυλά σε ρυθμούς Πανθρακικού.

Είναι δεδομένο ότι την Κυριακή θα υπάρχουν αλλαγές στην ενδεκάδα, αφενός για να πάρουν κάποιοι παίκτες ανάσες ενόψει της ρεβάνς στη Λισσαβόνα κι αφετέρου για να παίξουν οι παίκτες, οι οποίοι δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα παιχνίδια με την Μπενφίκα.

Σ’ αυτή την κατηγορία είναι ο Νάτχο, που θα επιστρέψει στην ενδεκάδα, ο Χούσεν, αλλά και ο Μάρτενς, ο οποίος σήμερα έβγαλε το πρόγραμμα χωρίς πρόβλημα και θεωρητικά είναι διαθέσιμος. Το αν θα είναι σε θέση να παίξει, πάντως, θα φανεί αρχικά αύριο, όταν θα βγει η αποστολή.

Στο ιατρικό δελτίο παραμένει το όνομα του Μιγκέλ Βίτορ, ο οποίος δεν είναι ακόμη 100% έτοιμος. Με δεδομένο ότι ο Πορτογάλος είναι ήδη 5 εβδομάδες εκτός, οι πιθανότητες να είναι σε θέση να παίξει στη ρεβάνς της Λισσαβόνας, μειώνονται κάθε μέρα που περνά.

Στη σημερινή προπόνηση, οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ, σ΄ αυτούς που έπαιξαν χθες κι έναν ένα πρόγραμμα αποκατάστασης και αποθεραπείας και στους υπόλοιπους, που έκαναν πρόγραμμα φυσικής κατάστασης και διπλό.

Το επόμενο ραντεβού είναι αύριο στις 3.30μμ στη Νέα Μεσήμβρια, για να βγει και η αποστολή για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό, που θα γίνει την Κυριακή στις 7.30μμ.