Η απίστευτη… κατηφόρα του Κουκίν!

Ήταν μία από τις μπαλαδόφατσες που αγαπήθηκαν όσο λίγες στον Άρη. Μπορεί να μην έμεινε για πολλά χρόνια στην Θεσσαλονίκη, αλλά ο Κάρλος «Κουκίν» Φλόρες είναι σίγουρα μέσα στην λίστα με τους κορυφαίους ξένους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στους «κίτρινους». Σε τέτοιο σημείο μάλιστα που πολλές φορές ακόμη και σήμερα μνημονεύεται από τους φίλους του Άρη. Ο Περουβιανός ήταν “δεκάρι” με την απόλυτη έννοια της λέξης στο ποδόσφαιρο.

Ο 39χρονος πλέον Κουκίν, έχει εγκαταλείψει το ποδόσφαιρο εδώ και δύο χρόνια, με την ζωή του να έχει πάρει την κατιούσα. Μπλεξίματα με ναρκωτικά και αλκοόλ, ενώ πέρσι περίπου τέτοιο καιρό έπεσε από τον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας, όταν προσπάθησε να μπει στο σπίτι του από το παράθυρο. Στάθηκε τυχερός, αφού την γλίτωσε μόνο με ένα σπασμένο πόδι.

Τώρα, ο Φλόρες έγινε πρωταγωνιστής σε ένα ακόμη «θλιβερό» περιστατικό. Τηλεοπτικό κανάλι στο Περού έδωσε στην δημοσιότητα φωτογραφίες κι ένα μικρής διάρκειας βίντεο στα οποία φαίνεται ο Κουκίν να είναι ξαπλωμένος στον δρόμο, σχεδόν γυμνός, αλλά χαμογελαστός, την ώρα που μία γίνεται βρίσκεται δίπλα του και του φωνάζει. Αυτός ακούγεται να λέει: «Σε παρακαλώ κατάλαβέ με. Θα είναι λάθος να πάμε σπίτι».

Ο Φλόρες στην καριέρα του αγωνίστηκε συνολικά σε 16 ομάδες, μεταξύ των οποίων ο Άρης, Αλιάνζα Λίμα, Ουνιβερσιτάριο και Σπορτ Μπόις. Σε όλες αγαπήθηκε σαν «είδωλο»…