By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Ανοίγει η εστίαση!
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
LIFE

Ανοίγει η εστίαση!

Τhessports
Last updated: 16/05/2020 14:19
Τhessports
Share
SHARE

Ανοίγουν στις 25 Μαΐου εστιατόρια και καφέ, καθώς έγινε δεκτή η εισήγηση της κυβέρνησης από τους λοιμωξιολόγους. Οι σχετικές ανακοινώσεις αναμένονται άμεσα, ενδεχομένως και σήμερα το απόγευμα και θα αφορούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα, τους κανόνες δηλαδή με τους οποίους θα λειτουργήσει η εστίαση. Υπενθυμίζεται ότι η κυβέρνηση ζήτησε από την Υγειονομική Επιτροπή των ειδικών να εξετάσει το ενδεχόμενο να ανοίξουν νωρίτερα τα καταστήματα εστίασης, καφέ κλπ, εφόσον φυσικά τα επιδημιολογικά δεδομένα της εξέλιξης της πανδημίας  το επιτρέπουν.

Εξάλλου η άρση των περιοριστικών μέτρων που τέθηκαν σε ισχύ για την αντιμετώπιση της πανδημίας συνεχίζεται, λαμβάνοντας πάντα υπόψη τα επιδημιολογικά δεδομένα και τη γνώμη των ειδικών και τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας, ώστε με σταδιακά, αλλά σταθερά βήματα να επιστρέψουμε σε μια νέα καθημερινότητα.

Αντισηπτικά στα τραπέζια, αλατοπίπερο μιας χρήσης και τραπέζι 5 ατόμων

Τον τρόπο με τον οποίο θα λειτουργήσουν ξανά οι επιχειρήσεις εστίασης αποκαλύπτει το δελτίο του Open TV, σύμφωνα  πληροφορίες που προέρχονται από αξιόπιστη πηγή που συμμετέχει στις διαβουλεύσεις μεταξύ των λοιμωξιολόγων και των στελεχών της κυβέρνησης. Αυτό που έχει κλειδώσει είναι σίγουρα πως τα τραπέζια που θα στηθούν στα εστιατόρια θα είναι τεσσάρων ατόμων ή 5 εάν υπάρχει πενταμελής οικογένεια με 3 ανήλικα.

  • Αλάτι, πιπέρι και ντρεσινγκ θα είναι όλα μιας χρήσης για να ελαχιστοποιηθεί η επαφή των αντικειμένων από άνθρωπο σε άνθρωπο
  • Αντισηπτικά στα τραπέζια
  • Μάσκες, γάντια για το προσωπικό
  • Ανεμιστήρες στους κλειστούς χώρους που θα «βλέπουν» προς τα έξω
  • Όχι στον κλιματισμό

Το μεγάλο «αγκάθι» στη διαβούλευση με τους λοιμωξιολόγους είναι το πόσα τραπέζια θα στηθούν αφού από τη μια είναι τα υγειονομικά πρωτόκολλα που πρέπει να τηρούνται και από την άλλη η βιωσιμότητα των επιχειρήσεων.

Πηγή : Ethnos

 

Σχετικά άρθρα

Το μήνυμα του Ιβάν Σαββίδη για τη γενοκτονία των Ποντίων
«Έπεσε» το Spotify – Εκατομμύρια οι αναφορές για προβλήματα στη μουσική πλατφόρμα
Καιρός: Οι θερμοκρασίες ανά περιοχή το Πάσχα – Αυτή θα είναι η πιο ζεστή μέρα της Μεγάλης Εβδομάδας
Θεσσαλονίκη: Νεκρός ηλικιωμένος μετά από πτώση από τον 6ο όροφο πολυκατοικίας
Ο καιρός σήμερα στη Θεσσαλονίκη
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Covid-19 : Πέθανε ο γιατρός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας!
Next Article Κρούσμα και στην Γαλατασαράι

Τελευταία νέα

Η κίνηση ανθρωπιάς του Ράζβαν, στη μνήμη του Μιρτσέα Λουτσέσκου
ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
23 May, 2026
Οι ευχές της ΠΑΕ Άρης στον Καρυπίδη
ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
23 May, 2026
Ο ΠΑΟΚ δεν ξεχνά τον Παναγιώτη Ποικιλίδη…
ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
23 May, 2026
Φρίντεκ: «Θέλω να παραμείνω και να κερδίσω Κύπελλο με τον Άρη»
ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
23 May, 2026
Follow US