“Να επιστρέψουμε στις νίκες”

Ο Γιάννης Πετράκης αναφέρθηκε στο παιχνίδι του ΠΑΣ με την Βέροια, λέγοντας ότι θέλει ο Άγιαξ της Ηπείρου να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα.

Για την αναμέτρηση με τη Βέροια: «Το δικό μας κίνητρο είναι πολύ μεγάλο γιατί θέλουμε να επιστρέψουμε στα καλά αποτελέσματα. Σεβόμαστε τον αντίπαλο αλλά θέλουμε τη νίκη. Είχαμε μια κακή παρένθεση με τον Πανιώνιο. Κρατάμε την καλή εικόνα μας και θέλουμε να τη συνδυάσουμε με αποτελέσματα».

Για την εικόνα του ΠΑΣ εντός έδρας: «Πιστεύω ότι θα γίνει ένα ενδιαφέρον παιχνίδι. Δεν υπάρχουν εύκολα ματς και θα γίνει ένα καλό παιχνίδι για να ευχαριστηθεί ο κόσμος».

Για τα καλά σχόλια που υπάρχουν προς το πρόσωπό του: «Αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα αλλά ποτέ δεν μένω σε κάτι. Αυτό πρέπει να ενισχυθεί και πρέπει να κάνουμε το καλύτερο για τον ΠΑΣ και η ομάδα να μεγαλώνει».

Για τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα: «Η ίδια η πράξη μας δείχνει το βαθμό ετοιμότητας. Στο τέλος, με βάση την εικόνα όλης της εβδομάδας, θα κάνουμε αυτά που πρέπει για να βοηθήσουμε την ομάδα».