By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Ανακοινώθηκε και επίσημα η πρόσληψη Ρέμπε!
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedΠΑΟΚ

Ανακοινώθηκε και επίσημα η πρόσληψη Ρέμπε!

Τhessports
Last updated: 03/07/2020 15:29
Τhessports
Share
SHARE

Μετά την πρωινή ανακοίνωση για την αποχώρηση του Μάριο Μπράνκο, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν θα άφηνε για πολύ… καιρό την ομάδα χωρίς τεχνικό διευθυντή και πριν από λίγο ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την πρόσληψη του Όλαφ Ρέμπε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει :

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία της με τον Όλαφ Ρέμπε για τη θέση του Αθλητικού Διευθυντή.

Ο Όλαφ Ρέμπε γεννήθηκε την Πρωτομαγιά του 1978 στο Βάιμπλιγκεν της Γερμανίας κι από μικρός μπήκε στο χώρο του ποδοσφαίρου. Σε ηλικία 20 ετών είδε τα όνειρά του για καριέρα να γκρεμίζονται εξαιτίας ενός σοβαρού τραυματισμού κι αναγκαστικά έπρεπε να βρει άλλο τρόπο προκειμένου να μείνει κοντά στο αγαπημένο του άθλημα.

Έτσι εστίασε στο οργανωτικό κομμάτι σε μια προσπάθεια να μετατρέψει την ατυχία σε πλεονάκτημά του με το βλέμμα στο αύριο. Έγινε πρόεδρος της Αουετάλ κι ανέλαβε μόνος του να… τρέξει έναν ολόκληρο σύλλογο. Παράλληλα, δεν σταμάτησε ποτέ να στοχεύει ψηλά.

Εντάχθηκε στη σχολή της Ντόρτμουντ, σπούδασε μάρκετινγκ κι επικοινωνία, ενώ πέρασε από δύο σημαντικά κλαμπ κατά την περίοδο της πρακτικής του. Συγκεκριμένα, ο Ρέμπε ταξίδεψε στο Ηνωμένο Βασίλειο και πέρασε από τις Σέλτικ, Άρσεναλ, ενώ επέστρεψε στην πατρίδα του προκειμένου να ενταχθεί στο δυναμικό της Βέρντερ Βρέμης.

Εκεί ουσιαστικά αποτέλεσε το δεξί χέρι του μεγάλου Κλάους Άλοφς, ο οποίος είχε το γενικό πρόσταγμα. Επίσημα ο τίτλος του ήταν Διευθυντής Μάρκετινγκ, ωστόσο οι αρμοδιότητές του ήταν αμιγώς ποδοσφαιρικές.

Το 2006 εργάστηκε σε οργανωτικό ρόλο για το Παγκόσμιο Κύπελλο και το 2012 ακολούθησε τον Άλοφς στη Βόλφσμπουργκ ως βοηθός του. Μετά από τρία χρόνια ανελίχθηκε κι ανέλαβε χρέη Διευθυντή Ποδοσφαίρου, ενώ μετά την αποχώρηση του Άλοφς τον Ιανουάριο 2017, έγινε Αθλητικός Διευθυντής της ομάδας.

Αν και μόλις 38 ετών εκείνη την περίοδο έκανε σπουδαίες κινήσεις, με μεγάλο όφελος για τον σύλλογο, όπως η μεταγραφή του Τζούλιαν Ντράξλερ στην Παρί Σεν Ζερμέν για 40 εκατομμύρια ευρώ.

Στους Λύκους έμεινε ως το καλοκαίρι του 2018 με την ομάδα να παραμένει στη Bundesliga στα μπαράζ με γκολ του Αντελίνο Βιεϊρίνια . Μετά την αποχώρησή του βρήκε αμέσως δουλειά στην Χάντερσφιλντ, στην οποία παρέμεινε μέχρι τις αρχές του 2019.

Ένα στέλεχος χαμηλών τόνος άνθρωπος,με ξεκάθαρους στόχους και όνειρα, με συγκεκριμένη φιλοσοφία, έρχεται στον Δικέφαλο για να αναλάβει την οικοδόμηση της ομάδας για τα επόμενα χρόνια.

Καλώς ήρθες Όλαφ!

#News Στον ΠΑΟΚ ο Όλαφ Ρέμπε – https://t.co/00m2zXZjdS #PAOK #football pic.twitter.com/YbSIKhaNyb

— PAOK FC (@PAOK_FC) July 3, 2020

Σχετικά άρθρα

Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
Αντέδρασε στις φήμες ο Ντεσπόντοφ: «Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ!»
Έκανε πίσω για Γιαννούλη ο Ολυμπιακός!
«Ανέβηκε» ο ΠΑΟΚ: Η πρόταση για Γιαννούλη στην Άουγκσμπουργκ
Συνεχίζουν στον ΠΑΟΚ Ομορούγι και Περσίδης
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Δούκας για Μπράνκο : “Ταυτίστηκε με τον ΠΑΟΚ, αφήνει ένα κομμάτι της ψυχής του εδώ”
Next Article Κωστούλας : “Καλά έκαναν και τα είπαν οι Μελισσανίδης – Αλαφούζος”!

Τελευταία νέα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΕΕΑ στον Προμηθέα!
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Follow US