By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Η πιθανή ενδεκάδα του ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedΠΑΟΚ

Η πιθανή ενδεκάδα του ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα

Τhessports
Last updated: 11/09/2020 00:36
Τhessports
Share
SHARE

Να αρχίσει με νίκη τον “μαραθώνιο” του νέου πρωταθλήματος θέλει αύριο (20:30) ο ΠΑΟΚ απέναντι στην Λάρισα στο γήπεδο της Τούμπας.

Μεγάλη συζήτηση έχει σηκώσει η επιλογή του Αμπέλ Φερέιρα να αφήσει εκτός αποστολής τόσο τον Λέο Μάτος, όσο και τον Λευτέρη Λύρατζη, με τον Δικέφαλο αύριο να μην κανέναν δεξί μπακ στην αποστολή για την αναμέτρηση με την ΑΕΛ.

Ο Αμπέλ Φερέιρα δεν προτίθεται να αλλάξει σχηματισμό διατηρώντας το 3-4-2-1 που εφαρμόζει από τα τέλη της περασμένης σεζόν, ωστόσο σε επίπεδο προσώπων θα υπάρχουν κάποιες διαφοροποιήσεις.

Κάτω από τα δοκάρια θα συνεχίσει σίγουρα ο Ζίβκοβιτς ενώ στην τριάδα των στόπερ, ο Χοσέ Κρέσπο αναμένεται να πάρει την θέση του Ίνγκασον δεξιά με τους Μιχαηλίδη και Βαρέλα να συνεχίζουν κανονικά.

Ο Γιαννούλης θα παίξει στην αριστερή πλευρά ως φουλ μπακ έχοντας ρυθμό από τα δυο σερί 90λεπτα με την Εθνική σε Σλοβενία και Κόσοβο, ενώ στα δεξιά δοκιμάστηκε να παίξει σε ρόλο μπακ – χαφ ο Λέο Ζαμπά.

Το γεγονός ότι η Λάρισα αύριο θα έρθει να παίξει με αμυντικούς προσανατολισμούς κάνει τον Φερέιρα να σκεφτεί πως μια πιθανή παρουσία του Βραζιλιάνου σε αυτή την θέση θα δώσει ταχύτητα και μια εξτρά επιθετική επιλογή που μπορεί να βγει στην πλάτη της άμυνας, έχοντας και τον Κρέσπο στην “πλάτη” του να καλύπτει τα νώτα του.

Στην μεσαία γραμμή το δίδυμο Σβαμπ – Ελ Καντουρί θα συνεχίσει από το παιχνίδι με την Μπεσίκτας και κάτι ανάλογο ισχύει για την τριάδα των επιθετικών.

Ο Τσούμπα Ακπομ που ήταν καλός και σκόραρε στο φιλικό με τον Παναθηναϊκό ακόμα και σε μια διαφορετική θέση, θα παίξει στην κορυφή της επίθεσης, ενώ στην “πλάτη” του θα αγωνιστούν οι Δημήτρης Πέλκας (δεξιά) και Χρήστος Τζόλης (αριστερά).

Σχετικά άρθρα

Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
Αντέδρασε στις φήμες ο Ντεσπόντοφ: «Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ!»
Έκανε πίσω για Γιαννούλη ο Ολυμπιακός!
«Ανέβηκε» ο ΠΑΟΚ: Η πρόταση για Γιαννούλη στην Άουγκσμπουργκ
Συνεχίζουν στον ΠΑΟΚ Ομορούγι και Περσίδης
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Που πάει ο Γιάνκο
Next Article Τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (pics)

Τελευταία νέα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΕΕΑ στον Προμηθέα!
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Follow US