“Βήμα – βήμα να γίνουμε Μπενφίκα”

Την Πέμπτη, ο ΠΑΟΚ δεν άφησε την Μπενφίκα να παίξει, όπως παίζει συνήθως, αλλά έστω κι έτσι, όλοι συνειδητοποίησαν πόσο μεγάλη ομάδα, είναι η πρωτοπόρος του Πορτογαλικού πρωταθλήματος. Ανάμεσα σ΄ αυτούς και ο Χουμπ Στέφενς, που μιλώντας στη Nova, κατέστησε σαφές ότι σιγά σιγά, κι ο ΠΑΟΚ μπορεί να πλησιάσει αυτό το επίπεδο.

“Αν είδατε την ομάδα της Μπενφίκα τότε θα διαπιστώσατε πως έχουμε πολλά να κάνουμε ακόμη. Ο τρόπος που παίζουν, οι πολύ καλές τοποθετήσεις σε όλον τον αγώνα. Παρόλα αυτά νομίζω πως μας έκαναν μόνον μια ευκαιρία μετά το 0-1, όπου ο Γλύκος πραγματοποίησε καλή απόκρουση. Και νομίζω πως μ’ αυτόν τον τρόπο, βήμα – βήμα μπορούμε να πλησιάσουμε” είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, αναφορικά με το προχθεσινό παιχνίδι.

Αύριο κόντρα στον Πανθρακικό, θα είναι φυσικά ένα πολύ διαφορετικό παιχνίδι.

“Ο αγώνας της Κυριακής – σε σχέση μ’ αυτόν της περασμένης Πέμπτης – είναι ένας εντελώς διαφορετικός αγώνας, πάντα είναι. Την Πέμπτη ο αντίπαλος προσπαθούσε να παίξει ποδόσφαιρο στην Τούμπα. Και νομίζω πως οι περισσότερες ελληνικές ομάδες δε μιμούνται την Μπενφίκα. Δεν έχουν την ποιότητα και τις μονάδες της Μπενφίκα βέβαια. Ωστόσο, για εμάς αν μπορούμε να φέρνουμε την ίδια νοοτροπία σε κάθε αγώνα τότε θα μπορέσουμε να πάμε καλύτερα” εξήγησε ο Στέφενς.