Τελικά έγινε… ανταλλαγή

Σε επιβεβαίωση του πρωινού ρεπορτάζ του thessports.gr ολοκληρώθηκε η παραχώρηση του Σάκη Παπάζογλου στον Ατρόμητο. Μόνο που στο διάστημα που μεσολάβησε υπήρξαν διαφοροποιήσεις.

Πιο συγκεκριμένα, ο 25χρονος επιθετικός μετακινείται στο Περιστέρι ως ελεύθερος και όχι ως δανεικός. Στο πλαίσιο της συμφωνίας, ο Ολυμπιακός αποκτά τα δικαιώματα του Τάσου Καραμάνου του Ατρομήτου, τον οποίο πάντως θα αφήσει στην ομάδα του Γιώργου Παράσχου ως δανεικό μέχρι το καλοκαίρι.

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Τάσου Καραμάνου, ο οποίος θα ενσωματωθεί στην ομάδα μας το καλοκαίρι του 2015. Στο πλαίσιο της μεταγραφής αυτής, ο Θανάσης Παπάζογλου παραχωρείται στον Ατρόμητο».

Από την πλευρά του ο Ατρόμητος ανακοίνωσε: «Στο πλαίσιο της μετεγγραφής του ποδοσφαιριστή μας Τάσου Καραμάνου στην ΠΑΕ Ολυμπιακός από το καλοκαίρι του 2015, αποκτήθηκε με μετεγγραφή από την ΠΑΕ Ατρόμητος ο ποδοσφαιριστής Θανάσης Παπάζογλου.

Ο Παπάζογλου υποβλήθηκε το πρωί σε ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε αμέσως μετά το συμβόλαιο του. Θα παρουσιαστεί το απόγευμα  επίσημα από την ΠΑΕ Ατρόμητος και εν συνεχεία θα λάβει μέρος στην προπόνηση».