By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Κούγιας: “Ήθελα τον Γρηγορίου για μόνιμο προπονητή”!
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
SUPERLEAGUEΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κούγιας: “Ήθελα τον Γρηγορίου για μόνιμο προπονητή”!

Τhessports
Last updated: 23/11/2020 11:12
Τhessports
Share
SHARE

Με γραπτή δήλωσή του ο Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε στην αποχώρηση του Μιχάλη Γρηγορίου από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ.

Αναλυτικά:

Δεν είναι ευχάριστη μέρα η σημερινή, ούτε για εμένα προσωπικά, ούτε για τους ποδοσφαιριστές μας, ούτε για όλο τον οργανισμό της ΑΕΛ.

Τόσο ο τρόπος που χάσαμε το παιχνίδι, που είχαμε την ευκαιρία λόγω της εξαιρετικής εμφανίσεως των περισσοτέρων εκ των παικτών να αποσπάσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, αλλά κυρίως οι παραιτήσεις του Μιχάλη Γρηγορίου και των συνεργατών του, με τους οποίους συνδέθηκα ιδιαίτερα και σε προσωπικό επίπεδο αυτούς τους 16 μήνες, μόνο συναισθήματα λύπης μου δημιουργούν.

Στο ποδόσφαιρο η χαρά και η περηφάνια γίνονται λύπη και ντροπή σε λίγα δευτερόλεπτα και αν είσαι ο Πρόεδρος και ιδιοκτήτης μιας ποδοσφαιρικής ομάδος, ιδιαίτερα όταν αυτή είναι μεγάλη όπως η ΑΕΛ και εσύ πρέπει να πάρεις τις αποφάσεις, τα συναισθήματα αυτά είναι βαρύτερα.

Πίστευα και πιστεύω ότι οι ποδοσφαιρικές ομάδες εξελίσσονται μόνο με μόνιμους προπονητές και με σταθερές και συνεπείς διοικήσεις.

Για το δεύτερο μπορώ να εγγυηθώ, για το πρώτο είναι για μένα πάντα το ζητούμενο, αλλά δυστυχώς είναι και το πιο δύσκολο αφού σπανίως το κατορθώνουν πλέον και μεγάλοι ποδοσφαιρικοί οργανισμοί, αφού βλέπουμε τι γίνεται καθημερινά στα μεγάλα ποδοσφαιρικά Πρωταθλήματα, με μεγάλους ποδοσφαιρικούς συλλόγους και μεγάλους προπονητές.

Μετά την παραίτηση του κ. Γρηγορίου, πρέπει άμεσα να βρούμε τον αντικαταστάτη και τους συνεργάτες του.

Λυπάμαι ιδιαίτερα γιατί ο κ. Γρηγορίου παραιτήθηκε και φεύγει, γιατί είναι θαυμάσιος και σαν προπονητής και σαν άνθρωπος.

Ήθελα να είναι αυτός ο μόνιμος προπονητής της ΑΕΛ και τον στήριξα με κάθε τρόπο και σε πολύ δύσκολες στιγμές.

Απομάκρυνα από τα αποδυτήρια και από την ομάδα όλους όσους μου ζήτησε, δικαιολογημένα, ακόμη και πολύ δικά μου παιδιά.

Προσπάθησα να ικανοποιήσω όλες τις απαιτήσεις του και πιστεύω ότι το παραδέχεται και ο ίδιος, αλλά πάνω απ’ όλα είναι η ΑΕΛ και η καθημερινή εξέλιξη τόσων των ποδοσφαιριστών της όσο και του συνόλου του οργανισμού.

Μαζί με τον κ. Γρηγορίου ζήσαμε ιστορικές νίκες, σπάσαμε ιστορικές αθλητικές παραδόσεις, πανηγυρίσαμε και στεναχωρηθήκαμε.

Θα είμαστε πάντοτε φίλοι.

Του εύχομαι κάθε επιτυχία τόσο στη προσωπική, στην οικογενειακή και την επαγγελματική του ζωή.

Σχετικά άρθρα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
Αντέδρασε στις φήμες ο Ντεσπόντοφ: «Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ!»
«Αποσύρθηκε για Τζόλη η Ρόμα»
TAGGED:ΑΕΛΓρηγορίουΚούγιας
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Ραγδαίες εξελίξεις στη Forthnet – Τι συμβαίνει με την Super League
Next Article Πλάνο τριετίας με τον Πάμπλο

Τελευταία νέα

«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΕΕΑ στον Προμηθέα!
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Πάει και για Μήτογλου ο Ηρακλής!
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΔΕΑΒ σε Παναθηναϊκό και Γιαννακόπουλο
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Follow US