By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Ζαγοράκης για πρόεδρος κοινής αποδοχής
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
ΔΙΑΦΟΡΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ζαγοράκης για πρόεδρος κοινής αποδοχής

Τhessports
Last updated: 12/12/2020 10:21
Τhessports
Share
SHARE

Για κοινής αποδοχής υποψήφιο για την προεδρεία της ΕΠΟ συζητούν οι τέσσερις μεγάλοι του ελληνικού ποδοσφαίρου Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός. Αυτό το αποκάλυψε ο υφυπουργός αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης σε συνέντευξή του στο crete2day.

Ο κ. Αυγενάκης  είχε πει «γίνονται συναντήσεις με θεσμικούς φορείς του ποδοσφαίρου για να βρεθεί μία ενωτική υποψηφιότητα εν όψει των εκλογών της ΕΠΟ και είμαστε κοντά» και προσέθεσε ότι στις συζητήσεις μετέχει το υφυπουργείο, αλλά και οι τέσσερις μεγάλοι του ελληνικού ποδοσφαίρου, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός.

Από την πλευρά του υφυπουργείο Αθλητισμού έχει πέσει στο τραπέζι ένα πρόσωπο, στο οποίο είναι δύσκολο να υπάρξει άρνηση. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το πρόσωπο αυτό είναι ο Θοδωρής Ζαγοράκης, ο εμβληματικός αρχηγός της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου που κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2004. Πρόκειται, βεβαίως, για ένα όνομα και ένα πρόσωπο πολύ σημαντικό για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το όνομα του πρώην αρχηγού της εθνικής ομάδας και νυν Ευρωβουλευτή έχει πέσει στο τραπέζι και είναι υπό συζήτηση από τους τέσσερις μεγάλους του ελληνικού ποδοσφαίρου. Μέχρι στιγμής οι συζητήσεις βρίσκονται σε καλό δρόμο και σύντομα αναμένεται να υπάρξει αποτέλεσμα, ενώ στο υφυπουργείο υπάρχει αισιοδοξία ότι ο Θοδωρής Ζαγοράκης θα είναι  ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ στις επερχόμενες εκλογές.

Οσο για την περίπτωση του Σταύρου Ψαρόπουλου που μέχρι πριν λίγες ημέρες ήταν το φαβορί για την προεδρεία, τα πράγματα άλλαξαν για δύο λόγους. Πρώτον, διότι υπήρξε παρέμβαση του υφυπουργείου Αθλητισμού για κοινής αποδοχής υποψήφιο και δεύτερον, με την καθυστέρηση που αναμένεται να υπάρξει λόγω του lockdown στη διεξαγωγή των εκλογών, ο κ. Ψαρόπουλος θα έχει συμπληρώσει το 70ο έτος της ηλικίας του και δεν θα μπορεί να είναι υποψήφιος, αφού θα εμπίπτει στα κωλύματα του νέου αθλητικού νόμου.

Πηγή: sports.3.gr

Σχετικά άρθρα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
Αντέδρασε στις φήμες ο Ντεσπόντοφ: «Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ!»
«Αποσύρθηκε για Τζόλη η Ρόμα»
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article SUPER 3: “Όσο και να θέλατε ζημιά στον Άρη δεν κάνατε ποτέ” (pic)
Next Article Basket League: Αυλαία με Ηρακλή

Τελευταία νέα

«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΕΕΑ στον Προμηθέα!
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Πάει και για Μήτογλου ο Ηρακλής!
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΔΕΑΒ σε Παναθηναϊκό και Γιαννακόπουλο
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Follow US